ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φόνος Σταύρου: Αιμορραγικό σοκ έδειξε η νεκροτομή

Ο άτυχος νεαρός δολοφονήθηκε από τον γείτονά του το πρωί της Τετάρτης (11/8)

24news team

Ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου Σταύρου Αντωνίου ο οποίος δολοφονήθηκε χθες το πρωί στη Λευκωσία στην περιοχή του Γερίου.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής που διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, ο θάνατος του προήλθε από αιμορραγικό σοκ συνέπεια ρήξης αριστερής καρωτίδας και αγγείων λαιμού που προκλήθηκαν από πυροβόλο όπλο.

Υπό οκταήμερη κράτηση ο 59χρονος

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκε σήμερα ο δράστης του στυγερού εγκλήματος που διαπράχθηκε το πρωί της Τετάρτης 11/8 στο Γέρι.

Το δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για οκταήμερη κράτηση του 59χρονου.

Προσπάθησε να διαφύγει 

Πληροφορίες του 24news ανέφεραν ότι αρχικά η Αστυνομία το πρωί της Τετάρτης (11/8) ενημερώθηκε για γυναίκα που φώναζε ότι έγινε ανταλλαγή πυρών μεταξύ γειτόνων στο Γέρι και μέσα σε 7 περίπου λεπτά, έφτασαν στη σκηνή οι πρώτοι αστυνομικοί του ΟΠΕ και της Ομάδας «Ζ» όπου εντόπισαν δύο άτομα αιμόφυρτα στον δρόμο. Σημειώνεται ότι αρχικά υπήρξε σύγχυση όσον αφορά τον αριθμό των προσώπων που έχασαν τη ζωή τους. Οι αστυνομικοί του ΟΠΕ και ομάδας «Ζ» που είχαν φτάσει πρώτοι στο σημείο, διαπίστωσαν ότι μόνο ο 29χρονος ήταν νεκρός ενώ ο πατέρας του είχε τραυματιστεί.

Από έρευνες των εν λόγω αστυνομικών, εντοπίστηκε πίσω από οικία ένα πρόσωπο που κρατούσε κυνηγετικό όπλο και μάλιστα, στη θέα των μελών της Δύναμης, το έστρεψε εναντίον τους. Ωστόσο, μετά από διαβουλεύσεις, οι αστυνομικοί έπεισαν τον συγκεκριμένο άνδρα να παραδώσει το όπλο και τα φυσίγγια που είχε στην κατοχή του, χωρίς να χρειαστεί να ανταλλάξουν είτε πυρά είτε να ασκηθεί οποιασδήποτε μορφής βίας. 

«Έπαιξα τους γιατί είπαν μου θα με θάψουν»

Ο 59χρονος, παραδέχθηκε ότι ήταν ο δράστης των πυροβολισμών που σκότωσαν τον 29χρονο Σταύρο Αντωνίου και τραυμάτισαν σοβαρά τον πατέρα του. Μάλιστα είπε στους αστυνομικούς: «Έπαιξα τους γιατί είπαν μου θα με θάψουν».

Να σημειωθεί ότι ο 59χρονος δεν είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές, ωστόσο φαίνεται ότι δράστης και θύματα είχαν μικροδιαφορές και στο παρελθόν χωρίς ωστόσο να θεωρούνταν σημαντικές.

Το πάρκιγκ η αφορμή - Σε καταστολή ο πατέρας

Θυμίζουμε ότι ο 59χρονος, φερόμενος δράστης, συνελήφθη για παράνομη κατοχή όπλου και εκρηκτικών υλών, ενώ εκδόθηκε και ένταλμα σύλληψης για φόνο εκ προμελέτης και απόπειρα φόνου. Όπως διαπιστώθηκε, ο λόγος του φονικού ήταν ο χώρος στάθμευσης έξω από τις οικίες των θυμάτων και του φερόμενου δράστη, τα σπίτια των οποίων συνορεύουν. Αρχικά, φαίνεται ότι μεταξύ τους πετάχτηκαν ντομάτες, στη συνέχεια κτυπήθηκαν με ξύλο και στο τέλος ο 59χρονος φαίνεται να άρπαξε το κυνηγετικό και να πυροβόλησε εναντίον πατέρα και γιού.

Ο πατέρας του 29χρονου Σταύρου, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε καταστολή, αλλά φαίνεται να είναι εκτός κινδύνου. Σημειώνεται ότι φέρει τραύματα στο θώρακα. Ο 29χρονος Σταύρος που έχασε τη ζωή του, φέρει τραύματα στη μια πλευρά της κεφαλής του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X