ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δύο μήνες θρίλερ: Η νέα δραματική ανάρτηση και ο αποκλεισμός ενδεχομένων (pic)

Κανένα σημάδι ζωής από τον 77χρονο Ανδρέα Αγαθαγγέλου

Άφαντος παραμένει εδώ και δύο μήνες, ο 77χρονος Ανδρέας Αγαθαγγέλου από τη Λάρνακα, με τις έρευνες για εντοπισμό του να είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λάρνακας, Πάμπο Ζαχαρίου, μας ανέφερε πως η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας συνεχίζει τις έρευνες καθημερινώς με σκοπό τον εντοπισμό του 77χρονου. Ερωτηθείς αν η εξαφάνιση του παππού Ανδρέα εγείρει υποψίες για εγκληματική ενέργεια, απάντησε αρνητικά.

Η κόρη του εξαφανισθέντος με νέα δραματική ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκλιπαρεί εκ νέου για βοήθεια. Μεταξύ άλλων στην ανάρτηση της γράφει: «Ένα μικρό νησί είμαστε!! Δεν γίνεται να εξαφανίστηκε από προσώπου γης και κανείς να μην τον είδε!!! Ο καθένας μας πονεί και θέλει τον δικό του άνθρωπο, όπως και να είναι!!! Ζήτω συγνώμη που επαναλαμβάνομαι όμως ΠΡΕΠΕΙ να τον βρω»!!

Θυμίζουμε πως ο Ανδρέας Αγαθαγγέλου εξαφανίστηκε από τις 4/7/2019 από την οικία του στην περιοχή Αγίων Αναργύρων στη Λάρνακα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια των πολιτών για εντοπισμό του Ανδρέα Αγαθαγγέλου, 77 ετών, από τη Λάρνακα, ο οποίος ελλείπει από την οικία του στην περιοχή Αγίων Αναργύρων στη Λάρνακα, από τις 4/7/2019.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24804060-66, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση