ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αγρίεψε» ο καιρός - Βροχές, καταιγίδες και χιόνια (vid,pic)

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Μετά από ένα ηλιόλουστο διάλειμμα επέστρεψε η κακοκαιρία αφού σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία χαμηλή πίεση νοτιοανατολικά της Κύπρου επηρεάζει την περιοχή.

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά, δυτικά και νότια. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί και τοπικά στα δυτικά ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 και στα ανατολικά, νότια όπως και τοπικά στα βόρεια ισχυροί 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά στα ανατολικά και τα βόρεια θα είναι μέχρι ταραγμένη.


Ήπιε τα ποτά της, έκανε κοκαΐνη και πάτησε γκάζι στον δρόμο Λάρνακας - Λεμεσού

Οδηγοί Προσοχή! Κλειστοί και επικίνδυνοι δρόμοι - Έντονα καιρικά φαινόμενα (vid)


Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, μέτριοι 4 αλλά παροδικά στα προσήνεμα, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα δυτικά, τοπικά μέχρι ταραγμένη στα νότια, ταραγμένη στα βόρεια και τοπικά μέχρι κυματώδης στα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 8 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και στους μείον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα σχηματιστεί παγετός.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση