ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Κακοκαιρία Προσοχή! Κλειστοί και επικίνδυνοι δρόμοι - Δείτε πού (vid)

Αναλυτικά η κατάσταση του οδικού δικτύου

Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι, λόγω των χειμερινών καιρικών συνθηκών που επικρατούν, η κατάσταση του οδικού δικτύου έχει ως ακολούθως:

Στην περιοχή Τροόδους, λόγω χιονόπτωσης, ο δρόμος Προδρόμου – Τροόδους είναι κλειστός για όλα τα οχήματα, ενώ οι δρόμοι Καρβουνά – Τροόδους και Πλατρών – Τροόδους, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Οι δρόμοι Πεδουλά – Προδρόμου, Προδρόμου – Πλατρών, Πεδουλά – Pinewood – Κακοπετριάς και Προδρόμου – Λεμύθου, είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα, αλλά ολισθηροί.

Ολισθηροί λόγω των βροχοπτώσεων που σημειώθηκαν σήμερα Κυριακή, 24 Μαρτίου, είναι οι δρόμοι στο ευρύτερο οδικό δίκτυο των ορεινών περιοχών Τροόδους.

Στην επαρχία Πάφου είναι κλειστός ο δρόμος στο γεφύρι Τζιελεφού, από Άγιο Νικόλαο προς Πέρα Βάσα και ο δρόμος Κελοκεδάρων – Αμαργέτης – Νατάς.


«Αγρίεψε» ο καιρός - Βροχές και καταιγίδες (vid)


Στους αυτοκινητοδρόμους Λευκωσίας – Λάρνακας και Λευκωσίας – Λεμεσού – Πάφου, δεν παρατηρείται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα, ωστόσο λόγω ελαφριάς βροχόπτωσης που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα, το οδόστρωμα είναι βρεγμένο και προτρέπονται οι διερχόμενοι οδηγοί να είναι προσεκτικοί.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα.


«Ήρθε το τέλος μας»


Καλούνται όσοι θα διακινηθούν απόψε στο οδικό δίκτυο, να οδηγούν τα οχήματα τους με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Το κοινό, πριν από κάθε μετακίνησή του, μπορεί να ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού δικτύου, από την κατηγορία «Οδικό δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας Κύπρου και την ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com, καθώς επίσης και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X