ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα πιο ελκυστικά χρώματα σε ανδρικό πουκάμισο

Τι χρώμα πουκάμισο να διαλέξεις για να δείχνεις γοητευτικός!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το πουκάμισο είναι το απόλυτο ανδρικό ρούχο! Αν λοιπόν φοράς συχνά πουκάμισα θα πρέπει να ξέρεις σε ποια να επενδύσεις για να δείχνεις στιλάτος αλλά και γοητευτικός. Με άλλα λόγια, πρέπει να δεις ποια είναι τα πιο ελκυστικά χρώματα σε ανδρικό πουκάμισο έτσι ώστε να γοητεύσεις τις γυναίκες αλλά και να δείχνεις κομψός.

Πράγματι, υπάρχουν άπειρα χρώματα σε πουκάμισα γι’ αυτό καλό θα ήταν να ξέρεις ποια αξίζουν και ποια όχι. Ανακάλυψε λοιπόν τα πιο ελκυστικά χρώματα σε ανδρικό πουκάμισο που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις!

Μαύρο πουκάμισο- Ελκυστικά χρώματα σε ανδρικό πουκάμισο

Δεν υπάρχει πιο βολικό αλλά και πιο αρρενωπό χρώμα από το μαύρο, ειδικά αν μιλάμε για πουκάμισο. Ένα μαύρο πουκάμισο είναι all time classic και πολύ στιλάτο. Αν το συνδυάσεις σωστά θα σε κάνει να μοιάζεις ένας άντρας με αυτοπεποίθηση και πυγμή. Βέβαια τα περιθώρια αποτυχίας με ένα μαύρο πουκάμισο είναι μηδαμινά μιας και ταιριάζει με την πλειοψηφία των χρωμάτων. Φόρεσε και τα σωστά αξεσουάρ, όπως ένα καλό ρολόι και θα έχεις φτιάξει ένα επιβλητικό outfit.

Ανοιχτό γαλάζιο πουκάμισο

Δεν είσαι οπαδός των σκούρων χρωμάτων; Τότε ένα ανοιχτό γαλάζιο πουκάμισο είναι κλασικό αλλά και πολύ στιλάτο και αξίζει σίγουρα μια θέση στην γκαρνταρόμπα σου. Εξάλλου, το χρώμα αυτό δείχνει ιδιαίτερα γοητευτικό επάνω στους περισσότερους άντρες. Συνδύασε το με ένα σκούρο μπλε ή με ένα μπεζ παντελόνι και δε χρειάζεσαι πολλά για να αποπνέεις στυλ και κομψότητα!

Μπορντό πουκάμισο - Ελκυστικά χρώματα σε ανδρικό πουκάμισο

Το μπορντό διεκδικεί την πρώτη θέση όταν μιλάμε για ελκυστικά χρώματα σε πουκάμισο. Έτσι, πρέπει οπωσδήποτε να έχεις τουλάχιστον ένα μπορντό ή βαθύ κόκκινο πουκάμισο. Είναι ένα statement χρώμα που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο. Ο συνδυασμός του βέβαια δεν είναι παιχνιδάκι και θέλει μια προσοχή για να το αναδείξεις. Φόρεσε το με γκρι, μαύρο ή και μπεζ παντελόνι και θα τραβήξεις τα βλέμματα χωρίς αμφιβολία!

Χακί πουκάμισο

Αν είσαι ξανθός ή καστανόξανθος και ειδικά αν έχεις ανοιχτόχρωμα μάτια ένα χακί πουκάμισο θα σε κολακέψει ιδιαίτερα! Πρόκειται για ένα γήινο χρώμα που αναδεικνύει τα πράσινα ή τα μελί μάτια κι όχι μόνο. Φυσικά ταιριάζει μια χαρά και σε μελαχρινούς. Μπορείς να τα συνδυάσεις με παντελόνια σε μαύρο, μπεζ ή καφέ χρώμα και να φτιάξεις τέλεια business looks.

Πηγή: the-man 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Style: Τελευταία Ενημέρωση