ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτό το παντελόνι είναι η hot τάση

Μοντέρνο και ανάλαφρο

Είναι μοντέρνο, ανάλαφρο και μας θυμίζει κάτι από την εποχή των λουλουδιών, αυτό το παντελόνι από δαντέλα δεν είναι απλά μια καμπάνα αλλά διακρίνεται από μια διαφάνεια που αφήνει τα πόδια μας γυμνά και κάνει τη διαφορά! Αγαπημένες fashionistas μας το σύστησαν στα πιο εξεζητημένα σύνολα του φεστιβάλ Coachella, υμνώντας το boho στυλ, αλλά και λαμπερές διασημότητες το επέλεξαν για τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί και σε κορυφαία events. Το θέμα είναι ότι το συγκεκριμένο παντελόνι βρίσκεται σε μεγάλη ποικιλία στην αγορά και μπορεί να μπει στη ντουλάπα και στα καλοκαιρινά μας looks σε χρόνο μηδέν, αρκεί να το φορέσουμε σωστά:

- Για ανατρεπτικό ντύσιμο πόλης με έμφαση στην casual διάθεση, επιλέγουμε μια ανοιχτόχρωμη διάφανη καμπάνα από δαντέλα (αφού σιγουρευτούμε για το μήκος του σορτς από μέσα) και τη συνδυάζουμε με λευκό φαρδύ t-shirt με γράμματα ή διακριτικό logo και βαμβακερά αθλητικά με αυθεντική ροκ διάθεση.

- Για έμφαση στο καλοκαιρινό boho ύφος που ενδείκνυται αυτούς τους μήνες, διαλέγουμε μια καμπάνα παντελόνα με μεγάλο print δαντέλας ή πολύ λεπτή πλεκτή ύφανση και μεγάλη επιφάνεια διαφάνειας και ολοκληρώνουμε με crop τοπ με "bardot" στυλ, έξω τους ώμους, και εντυπωσιακά αξεσουάρ σε χρυσούς τόνους.

- Λέμε ναι στην αντίθεση με το δέρμα, για αυτό μπορούμε να στραφούμε σε έντονες αποχρώσεις όπως το μπορντό, το πετρόλ αλλά και το αυστηρό μαύρο για την παντελόνα μας. Σετάρουμε με πουκάμισο, κορμάκι αλλά και βαμβακερό μίνιμαλ τοπ σε βασικά χρώματα, λιτά δερμάτινα σανδάλια και ήσυχο make-up.

Πηγή: must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Style: Τελευταία Ενημέρωση