ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτά τα outfit λατρεύουν τα αγόρια επάνω σου

Πάρε χαρτί και μολύβι και ξεκινάμε.

Πολλές γυναίκες ιδιαίτερα όταν επιθυμούν να εντυπωσιάσουν, τους απασχολεί ένα αιώνιο πρόβλημα: ‘’Τι να φορέσω για να του αρέσω;’’

Έψαξα, ρώτησα και στα παραδίδω όλα, προκειμένου να κερδίσεις τις θετικές εντυπώσεις αλλά και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Πάρε χαρτί και μολύβι και ξεκινάμε.

Πρώτο στην λίστα βρίσκεται το αγαπημένo και κλασικό μαύρο (κοντό συνήθως) φόρεμα

Νομίζω δεν υπάρχει άντρας που να μη του αρέσει το συγκεκριμένο κλασικό και διαχρονικό ρούχο. Οι περισσότεροι είναι το πρώτο πράγμα που σου λένε ότι τους αρέσει πολύ.

Ένα έξτρα tip για να τον εντυπωσιάσεις είναι να το συνδιάσεις με κόκκινο κραγιόν. Εκεί είναι που τον έχεις κατακτήσει σίγουρα. Το θέμα όμως είναι και τα σωστά αξεσουάρ που θα κάνουν πιο κομψή την εμφάνισή σου και θα τις δώσουν τα stylish vibes που χρειάζεται.

Επόμενο είναι το σύνολο white shirt/ blue jeans

Το λευκό πουκάμισο σε συνδυασμό με ένα jean είναι επίσης κάτι που τους αρέσει πολύ. Εξίσου κλασικό και διαχρονικό, πηγαίνει σε όλες και με τα κατάλληλα αξεσουάρ θα απογειώσεις την εμφάνιση σου. Στα αξεσουάρ θα μπορούσες να προσθέσεις μια κλασική ζώνη, σκουλαρίκια ή ρολόι και φυσικά ένα ωραίο ζευγάρι παπούτσια. Φοριέται άνετα πρωί και βράδυ και θα σου δίνει ένα ''επιμελώς ατημέλητο'' ύφος.

Τotal black. Το λατρεύουν…

Ίσως το μαύρο να τους προκαλεί μυστήριο και γι' αυτό να το αγαπούν τόσο. Το μαύρο σύνολο δε θα έλειπε από τη λίστα καθώς αρέσει σε πολλούς, είναι επίσης διαχρονικό και πηγαίνει σε όλες. Προσοχή όμως να μη το παρακάνουμε, η επανειλημμένη επιλογή του total black ίσως αποβεί κουραστική και βαρετή. Εννοείται, ειδικά εδώ, δε ξεχνούμε αξεσουάρ.

Κοντά αέρινα φορέματα

Οι λάτρεις του girly στιλ θα βρουν εδώ την χαρά τους. Τα χαριτωμένα, αέρινα φορέματα τους αρέσουν πολύ και δεν το κρύβουν. Είναι cute, παιχνιδιάρικα αλλά και θηλυκά.

Θα μπορούσαμε να πούμε λοιπόν, ότι κλασικές και διαχρονικές επιλογές θα ήταν οι κατάλληλες σε περιπτώσεις που θες να εντυπωσιάσεις τον ανδρικό πληθυσμό και όχι μόνο. Απλά και σύγχρονα outfits χωρίς έντονα και extravagant στοιχεία θα είναι οι σύμμαχοί σου!

Πηγή: star.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Style: Τελευταία Ενημέρωση