24news team
Αυτό το χοιρινό θα σας μείνει αξέχαστο. Φτιάχνεται πανεύκολα, σιγομαγειρεύεται στο φούρνο και απλά κάθε μπουκιά του λιώνει στο στόμα. Η προσθήκη του κυπριακού χαρουπόμελου του δίνει μια ιδιαίτερη γλύκα αλλά και νοστιμιά.
Βαθμός δυσκολίας: Μέτριο
Χρόνος ετοιμασίας: 10΄
Χρόνος ψησίματος: 4 ώρες και 40΄
ΥΛΙΚΑ:
Για 6 μερίδες:
- 1 κομμάτι -περίπου 2 κιλά- χοιρινό μπέικον (pork belly) με το λίπος του
- 4 κουταλιές χαρουπόμελο
- 2 κουταλάκια αλάτι
- 50 γρ. καστανή ζάχαρη
- 1 κουταλάκι τσίλι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes