Wiz Guide
Χρόνος ετοιμασίας: 15’
Χρόνος αναμονής: 2 ώρες
Χρόνος ψησίματος: 40’
Θερμίδες ανά χαλουμωτή: 480
ΥΛΙΚΑ:
- 2 παραδοσιακά αιγοπρόβεια χαλούμια ΑΛΑΜΠΡΑ «Η Γιαγιά», κομμένα σε κυβάκια
- 500 γρ. αλεύρι + έξτρα για να αλευρώσουμε τον πάγκο εργασίας μας
- 14 γρ. (2 φακελάκια) στιγμιαία μαγιά
- 170 γρ. γάλα χλιαρό
- 170 γρ. νερό χλιαρό
- ½ κουταλάκι αλάτι
- 2 κ.γ. ζάχαρη
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- 1 αβγό, χτυπημένο
- 2 κ.γ. ξηρός δυόσμος
- Λίγο σουσάμι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes