ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τσικνοπέμπτη σε 24 top ταβέρνες, σε όλη την Κύπρο

Δείτε τι προτείνει το WiZ

Wiz Guide

Αν δεν έχετε κλείσει ακόμα τραπέζι για την Τσικνοπέμπτη, οι προτάσεις παρακάτω σίγουρα θα σας φανούν χρήσιμες. Γιατί, άλλο είναι απλώς να «τσικνίσεις» και άλλο να το κάνεις στους καλύτερους!

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Οι Μαγείρισσες
Tηλ.22381822

Δύο αδελφές ανέβασαν το επίπεδο και δημιούργησαν μια ζεστή εστιατορική εμπειρία, μαγειρεύοντας με τον ίδιο τρόπο που θα μαγείρευαν για την οικογένειά τους. Καλοφτιαγμένες, νόστιμες κυπριακές γεύσεις από μια κουζίνα που μπορεί να τις υποστηρίξει, με καλές τοπικές πρώτες ύλες, σεβασμό στην εποχικότητα και εμμονή στην ποιότητα. Διάσημο το παραδοσιακό μαγειρευτό πομπάρι. Φιλικό σέρβις και υποδοχή, κάρτα κρασιών με ετικέτες από Κύπρο και Ελλάδα, προσιτές τιμές.

Esobga
Τηλ. 96605060

Η ταβέρνα του Συνδέσμου Αποφοίτων του English School στεγάζεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία στο πάρκο Αγίου Δημητρίου. Το μενού περιλαμβάνει νόστιμους κυπριακούς μεζέδες, με φρέσκα υλικά και καθαρές γεύσεις. Διάσημο το χοιρινό σουβλάκι, από τα καλύτερα της πόλης, ο μεζές όμως συνολικά θέλει ενίσχυση με μεγαλύτερη ποσότητα. Χάρμα ιδέσθαι το καλοκαίρι στην πράσινη αυλή του.

Ταβερνάκι "Ο Φίλιππος"
Τηλ. 22316307

Ταβερνάκι που διατηρεί ατόφια την υφή του παλιού μαγαζιού, οικείο και φιλόξενο. Μερακλίδικη κατάσταση με νόστιμους κυπριακούς μεζέδες για όλους, μαστοριά στη σχάρα, καθαρές γεύσεις με διαλεγμένες πρώτες ύλες και φρέσκα προϊόντα εποχής. Εξαιρετικό το αρνίσιο σουβλάκι, λουκούμι το οφτό κλέφτικο στον ξυλόφουρνο. Οικογένειες, φίλοι και νεαρόκοσμος λόγω και των καλών τιμών.

Ταβερνείο Το Ιστορικόν
Τηλ. 22780555

Αυθεντικό κυπριακό ταβερνείο στον ιστορικό πυρήνα του Αγίου Δομετίου με παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα. Το μενού περιλαμβάνει επιλογές όπως σουβλάκι, μεζέδες, καθώς και πιάτα ημέρας όπως κοντοσούβλι, κότσι, σούβλα αρνίσια και εποχιακά μαγειρευτά. Φρέσκια διάθεση και ωραία αυλή.

Διαβάστε την συνέχεια στο WIZ 

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση