ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τηγανιτές σουπιές με πατάτες φούρνου

Για την περίοδο των νηστειών και όχι μόνο

Gastronomos

Συναρπαστικό ταξίδι γεύσεων με αγαπημένες συνταγές με θαλασσινά από τις ψαραγορές Βlue Island.
Για την περίοδο των νηστειών και όχι μόνο.

Υλικά
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ
1 κιλό πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κομμάτια
250 γρ. νερό
1 κ.γ. ζωμό λαχανικών σε σκόνη
80 γρ. ελαιόλαδο
20 γρ. μουστάρδα
20 γρ. μέλι
Χυμός από 1 λεμόνι
1/4 κ.γ. σκόρδο λιωμένο
Αλάτι - πιπέρι

ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΟΥΠΙΕΣ
500 γρ. σουπιές καθαρισμένες και τα πλοκάμια τους από τις ψαραγορές BLUE ISLAND
20 γρ. ελαιόλαδο

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Λεμόνι, σε φέτες
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λίγο ελαιόλαδο
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε τη διαδικασία της συνταγής στον γαστρονόμο

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση