ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ταβέρνες με τζάκι κοντά στο χιονισμένο Τρόοδος

Δείτε τι προτείνει το wiz-guide

Wiz Guide

Το Εθνικό Δασικό Πάρκο Τροόδους ντύθηκε στα λευκά. Όσοι λογαριάζετε να ανηφορίσετε ως εκεί, ρίξτε μια ματιά στις επιλογές για φαγητό στα ζεστά ταβερνάκια με τζάκι που υπάρχουν στην περιοχή.

Μύλος

Εστιατόριο με ιστορία από το 1986 εντός του ομώνυμου ξενοδοχείου, απλά διακοσμημένο με παραδοσιακά στοιχεία και με φανταστική θέα. Γνωστό για την υπέροχη πέστροφα που σερβίρει, στο μενού, ωστόσο, θα βρείτε και περιποιημένα steaks, αλλά και πιάτα της κυπριακής κουζίνας. Με ικανοποιητική κάβα κρασιών, πολύ καλή εξυπηρέτηση και λογικές τιμές.
Δ-Παρ 12.00-23.00
Σ-Κ 12.00-15.30 & 19.30-23.00

Εστιατοριο Μακρής

Βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο Λεμεσού-Πλατρών, περιτριγυρισμένο από πράσινο, μιας και κρύβεται μέσα στο δάσος. Πρόκειται για μονώροφο κτήριο όπου θα απολαύσετε απλή, ποιοτική, κυπριακή κουζίνα. Το εστιατόριο αναλαμβάνει δεξιώσεις γάμου και αρραβώνων, βαφτίσεις και πάρτι. Σε επιλεγμένες ημέρες του χρόνου, όπως τον Δεκαπενταύγουστο, την Πρωτοχρονιά, τη Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα, αλλά οπωσδήποτε και κάθε Κυριακή, η κράτηση τραπεζιού είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Ο κατάλογος κρασιών αποτελείται από επιλεγμένα κρασιά της περιοχής. Γρήγορο σέρβις. ΤΡΙ-ΣΑΒ 11.00-16.00, 18.30-22.00, ΚΥΡ 11.00-17.00

Συμπόσιο

Αληθινή κυπριακή κουζίνα με νόστιμους κλασικούς μεζέδες και μαγειρευτά, σε ένα όμορφα αναπαλαιωμένο σπίτι που θυμίζει παλιές εποχές. Δίνει έμφαση στις πρώτες ύλες, με ντόπια κρέατα και κοτόπουλα δικής τους εκτροφής, άγρια χόρτα εποχής, μανιτάρια στην σχάρα ή ξιδάτα και χειροποίητο ψωμί σε παραδοσιακό ξυλόφουρνο. Φιλικό σε χορτοφάγους, με καλές τιμές.
ΤET-ΚΥΡ 11.00-24.00

Διαβάστε την συνέχεια στο WIZ 

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

X
X