ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα πιο «good vibes» εστατόρια της Λευκωσίας

Εκτός από καλό φαγητό, συχνά το ζητούμενο είναι τα δυνατά vibes, γιατί όχι και τα ωραία beats μέσω δυνατής μουσικής

Wiz Guide

Εκτός από καλό φαγητό, συχνά το ζητούμενο είναι τα δυνατά vibes, γιατί όχι και τα ωραία beats μέσω δυνατής μουσικής.

Σε πολλά εστιατόρια πάμε για τη συνολική εμπειρία που προσφέρουν, η οποία αρχίζει από το φαγητό και τα κοκτέιλ ή το κρασί και εκτείνεται ως τα «happy vibes» -με ό,τι αυτό συνεπάγεται!

Guido and the Goose

Βρίσκεται στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης και τιμά την αυθεντική ναπολιτάνικη πίτσα. Σε έναν χώρο με ωραίο vibe, που πηγάζει από τις funky μουσικές και την ενέργεια των ανθρώπων του, μπορείτε να απολαύσετε τέσσερα είδη πίτσας, μαζί με μπύρα (Humor Pilsner), λευκό ή ροζέ κρασί, prosecco ή cola. Για να διασφαλιστεί η ποιότητα, σχεδόν όλα τα υλικά έρχονται από την Ιταλία, όπως για παράδειγμα οι ντομάτες San Marzano και το αλεύρι Caputo.

Δ-Σ 19.00-23.00

Skinny Fox

Από τα πιο όμορφα bar restaurants, ανανεώθηκε πρόσφατα και επανήλθε δυναμικά στη γαστρονομική σκηνή της πρωτεύουσας. Νέο concept με αναφορές στην Πορτογαλία, διακοσμητικά πλακάκια, έπιπλα με άποψη, ατμοσφαιρικός φωτισμός, μοδάτος κόσμος. Ο ταλαντούχος σεφ Στέφανος Ζαχαριάν προτείνει ένα διαφοροποιημένο μενού με καθαρές γεύσεις, συγκροτημένα πιάτα και με ωραία παρουσίαση. Ενδιαφέρουσα λίστα κρασιών, εξαιρετικό σέρβις, καλή σχέση ποιότητας-τιμής. Από τους χώρους που δικαιολογούν το ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Δ-ΠΑΡ 17.30-02.00, Σ 13.00-02.00, Κ 13.00-19.00

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση