Η αλλιώτικη αυτή σαλάτα συνοδεύει τέλεια όλα τα κυρίως πιάτα μιας ινδικής βραδιάς.
Για 4 μερίδες ως συνοδευτικό
Υλικά
80 γρ. φύλλα ρόκα ή kale
1 καυτή κόκκινη πιπεριά χωρίς σπόρια ψιλοκομμένη
1 μεγάλο ή 2 μικρά γκρέιπφρουτ καθαρισμένα και κομμένα σε κομμάτια
2 φοινίκια ποικιλίας Medjool χωρίς κουκούτσι κομμένα σε κομματάκια
10 γρ. φιστίκια Αιγίνης (χαλεπιανά) χοντροκομμένα
10 γρ. κολοκυθόσποροι
Για τη σος
10 γρ. ηλιέλαιο ή άλλο άοσμο λάδι
20 γρ. φρέσκος χυμός λεμονιού
20 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 κουταλάκι αλάτι
Μία πρέζα hot chilli powder
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes.com