Η επιτυχία και η πρωτοτυπία αυτού του πιάτου βρίσκεται στην υπέροχη, πικάντικη μαρινάτα.
Βαθμός δυσκολίας: Eύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 10΄
Χρόνος ψησίματος: 30΄
Για 4 μερίδες
Υλικά
500 γρ. μπούτια κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και δέρμα
Για τη μαρινάτα
2 κουταλάκια ξύσμα φλούδας λεμονιού
1 κουταλάκι πάπρικα
1 ζωμός κότας Knorr διαλυμένος σε 20 ml ελαιόλαδο
40 γρ. καστανή ζάχαρη
Αλάτι, πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση στο athenarecipes