Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 15΄
Υλικά
Για 6-8 μερίδες
4 μέτρια παντζάρια, καθαρισμένα (Αν θέλετε, μπορείτε να αγοράσετε έτοιμα ψημένα παντζάρια από τη φρουταγορά)
Για τη σος
2 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλάκια ζάχαρη άχνη
Το ξύσμα φλούδας από 1/2 λεμόνι
Ο χυμός από 1 λεμόνι
Για το τελείωμα
15 γρ. φρέσκο άνηθο (μισό ματσάκι), ψιλοκομμένο
1 κουταλιά κάππαρη στραγγισμένη και ξεπλυμένη
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes.com