ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
32° Λευκωσία,
26 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Φραουλένιο μιλφέιγ

Το πιο γνωστό γαλλικό γλυκό

Gastronomos

Το πιο γνωστό γαλλικό γλυκό στην πιο κρεμώδη, δροσερή και φρουτένια εκδοχή του.

Υλικά

2 έτοιμα φύλλα σφολιάτας
150 γρ. ζάχαρη
170 ml κρέμα γάλακτος 35%
400 γρ. φράουλες, στα τέσσερα
ζάχαρη άχνη, για το πασπάλισμα

Για την κρέμα ζαχαροπλαστικής

450 ml γάλα φρέσκο, πλήρες
50 ml κρέμα γάλακτος 35%
6 κρόκοι αυγών
30 γρ. κορν φλάουρ
100 γρ. ζάχαρη
65 γρ. βούτυρο αγελάδος
1 κάψουλα βανιλίνη

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στον gastronomos 

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

Κοτολέτες α λα μπολονιέζε

Κοτολέτες α λα μπολονιέζε

Το σκεπτικό με την κοτολέτα είναι ότι τη χρησιμοποιούμε σαν βάση, όπως στην πίτσα, πάνω στην οποία χτίζουμε τα ...
Gastronomos
 |  FOOD & DRINK