ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φραουλένιο μιλφέιγ

Το πιο γνωστό γαλλικό γλυκό

Gastronomos

Το πιο γνωστό γαλλικό γλυκό στην πιο κρεμώδη, δροσερή και φρουτένια εκδοχή του.

Υλικά

2 έτοιμα φύλλα σφολιάτας
150 γρ. ζάχαρη
170 ml κρέμα γάλακτος 35%
400 γρ. φράουλες, στα τέσσερα
ζάχαρη άχνη, για το πασπάλισμα

Για την κρέμα ζαχαροπλαστικής

450 ml γάλα φρέσκο, πλήρες
50 ml κρέμα γάλακτος 35%
6 κρόκοι αυγών
30 γρ. κορν φλάουρ
100 γρ. ζάχαρη
65 γρ. βούτυρο αγελάδος
1 κάψουλα βανιλίνη

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στον gastronomos 

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

Φωτογραφία: Άλκης Καλούδης

Κιμαδόπιτα με αμπελόφυλλα

Μια πρωτότυπη συνταγή που τυλίγει το ρολό κιμά σε φρέσκα αμπελόφυλλα ή σε αμπελόφυλλα σε άρμη, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά ...
Gastronomos
 |  FOOD & DRINK
Negroni, το aperitivo που αγαπάμε

Negroni, το aperitivo που αγαπάμε

Η συνταγή για το αγαπημένο γλυκόπικρο απεριτίφ που είναι αιωνόβιο πια – πιστεύεται ότι φτιάχτηκε για πρώτη φορά στη Φλωρεντία ...
 |  FOOD & DRINK
Vegan Fam Flavours 2023

Vegan Fam Flavours 2023

Όλες οι πληροφορίες για το πρώτο vegan street food festival της Κύπρου
Δελτίο Τύπου
 |  FOOD & DRINK