ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πού να πας για λουκουμάδες

Αν ψάχνεις την αγαπημένη σιροπιαστή γεύση που μας γλυκαίνει εδώ και δεκαετίες, εδώ σου έχουμε τα spots με μερικούς από τους καλυτέρους λουκουμάδες για την ημέρα των Φώτων.

Είναι στρογγυλοί, αφράτοι, έχουν ένα χρυσαφί χρώμα και γλυκαίνουν κάθε ουρανίσκο με μόνο μια μπουκιά. Οι λουκουμάδες ανέκαθεν ήταν ένα αγαπημένο γλυκό για πολλούς από εμάς. Το γλυκό αυτό είναι συνδεδεμένο με την παράδοση αλλά και την γιορτή των Φώτων αφού παλαιότερα την Παραμονή των Φώτων, ρίχνανε τους λουκουμάδες στις οροφές των σπιτιών τους, για να φάνε οι καλικάντζαροι και να φύγουν.

Αν ψάχνεις λοιπόν την αγαπημένη σιροπιαστή γεύση που μας γλυκαίνει εδώ και δεκαετίες, εδώ σου έχουμε τα spots με μερικούς από τους καλυτέρους λουκουμάδες για την ημέρα των Φώτων.

*Λόγω της ημέρας σε υπαίθρια σημεία σε όλες τις επαρχίες, θα συναντήσεις και καραβάνια που φτιάχνουν παραδοσιακούς λουκουμάδες.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ
•Κυριλλής
Ιστορικό λουκουματζήδικο που νομίζεις πως έχει σταματήσει ο χρόνος. Για πολλούς, οι λουκουμάδες του είναι οι καλύτεροι της πόλης. Κλασικοί στρογγυλοί, τραγανοί εξωτερικά και αφράτοι στο εσωτερικό τους. Θα βρεις, επίσης, σιάμισιη και καττημέρι. (Τηλ. 22674942, Μακαρίου 10Β Λακατάμια, Λευκωσία)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση