ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πέντε κρυμμένα μέρη της Λευκωσίας με απρόσμενα καλό φαγητό

Το WiΖ μοιράζεται τα μυστικά του μαζί σας και σας τα παρουσιάζει

Wiz Guide

Ένα πιάτο φαγητό έχει άλλη νοστιμιά όταν το έχεις ανακαλύψει ανέλπιστα και τυχαία εξερευνώντας τους δρόμους της πόλης. Είναι άλλη η ικανοποίηση όταν πηγαίνεις σε ένα στέκι με καλό φαγητό που δεν το ξέρουν οι πολλοί. Όταν μάλιστα πρωτοστατείς ως θαμώνας και μεταφέρεις την πληροφορία στην παρέα σου, κάνοντας παράλληλα λιγάκι τον έξυπνο με ατάκες τύπου «ανακάλυψα ένα κρυμμένο μαγαζί με θεϊκα φαγητά», τότε όλα γίνονται λίγο παραπάνω απολαυστικά.

Το WiΖ μοιράζεται τα μυστικά του μαζί σας και σας παρουσιάζει 5 «κρυμμένα» εστιατόρια στη Λευκωσία, τα οποία θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα.


African House Restaurant Nicosia
Oδός Αισχύλου 61 Λευκωσία
Τηλ. 97 602020

Στην οδό Αισχύλου, στην καρδιά της εντός των τειχών Λευκωσίας, λειτουργεί την τελευταία διετία αυτό το αυθεντικό αφρικανικό εστιατόριο. Ένα μαγαζί με απλή ρετρό διακόσμηση, το οποίο σερβίρει αυθεντικές γεύσεις της κεντρικής και νότιας Αφρικής, τόσο χορτοφαγικες όσο και κρεατοφαγικές. Μοναδική γευστική εμπειρία που αναμφίβολα θα σας γαργαλήσει τον ουρανίσκο με πρωτοφανή τρόπο, καθότι μιλάμε για γεύσεις αρκετά διαφορετικές συγκριτικά με ό,τι έχουμε συνηθίσει. Δοκιμάστε σίγουρα την πεντανόστιμη αφρικανική πορτοκαλί μπανάνα, τα πολύχρωμα ρύζια, τις εύγευστες σούπες και τα μη αεριούχα μη αλκοολούχα δροσιστικά φρουτοποτά. Ένα αφρικανικό μαγειρίο που πραγματικά σε πάει αλλού.

 

Διαβάστε την συνέχεια στο WIZ 

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

X