ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάσχα με Online ψυχαγωγία και delivery

Οι προτάσεις του WIZ

Άλλο ένα Πάσχα που δεν θυμίζει με τίποτα περασμένες καλές εξωστρεφείς εποχές, είναι εδώ. Εντούτοις δεν θα αφήσουμε να μας επηρρεάσει η όλη κατάσταση, άλλωστε η αρχή του τέλους της πανδημίας είναι γεγονός. Κάνουμε λοιπόν λίγη ακόμα υπομονή και αφήνουμε για άλλη μια φορά την ψυχαγωγία να μας επισκεφθεί... κατ' οίκον.

«Η μικρή μας πόλη» του Θόρντον Ουάιλντερ On demand

Οι επιχειρήσεις Λεμπέση ανοίγουν ξανά το ιστορικό τους αρχείο και σε συνεργασία με τη Music & Drama Productions, παρουσιάζουν την παράσταση σταθμό «Η Μικρή μας πόλη» του Θόρντον Ουάιλντερ, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Μίνου Βολανάκη, με τους Νικήτα Τσακίρογλου, Πέμη Ζούνη, Στράτο Τζώρτζογλου, Αλεξάνδρα Λαδικού, Θέμις Μπαζάκα, Στέφανο Κυριακίδη, Γιώργο Γεωγλερή, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Νεφέλη Ορφανού, Βάσω Γουλιελμάκη και άλλους.

Η παράσταση, που παίχτηκε με τεράστια επιτυχία στο θέατρο Λαμπέτη, ήταν προσωπική επιλογή του Γιώργου Λεμπέση και από όλες του τις παραγωγές, η πιο αγαπημένη. Αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς και έμεινε στην ιστορία του Ελληνικού Θεάτρου. Η οικογένεια του Γιώργου Λεμπέση με ιδιαίτερη συγκίνηση παρουσιάζει on demand από τις 29 Απριλίου έως και τις 9 Μαΐου, από το viva.gr, αυτήν την σπουδαία παράσταση και την αφιερώνει σε εκείνον, γνωρίζοντας το πόσο την πίστεψε και πόσο την αγάπησε. Αγορά και προβολή ΕΔΩ.

O Στέλιος Μάινας συναντά τον Παπαδιαμάντη

Ο Άγιος των Ελληνικών γραμμάτων, ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ με το έργο και τη στάση ζωής του, ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο την ουσία και το βαθύ αίσθημα της ανθρώπινης ύπαρξης, και η συνάντηση με το λόγο του ίσως είναι μία από τις καλύτερες προτάσεις για το ορθόδοξο Πάσχα. O ηθοποιός ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΪΝΑΣ αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το περιεχόμενο και το βαθύτερο νόημα των κειμένων αλλά και αποδυκνύει πόσο σημερινός είναι ο ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ακόμη και σήμερα γιατί ......"........σαν να 'χαν τελειωμό τα πάθια και οι καϋμοί του Κόσμου.......". Αγορά και προβολή EΔΩ.

Δείτε περισσότερα στο WIZ

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

X