ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάμε για steak στον Αϊ Γιάννη

Απλά θα σας εντυπωσιάσει!

Δυο νεαρά αδέρφια που έχουν αγάπη στο καλό φαγητό και ειδικότερα στα στέικ αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα υπέροχο cosy χώρο στο πίσω μέρος του πατρικού τους σπιτιού. Χωρίς κανένα background σε σχέση με τη μαγειρική αφού έχουν σπουδάσει και οι δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα, ο Γιώργος και ο Χρίστος δημιούργησαν σιγά-σιγά το Salt & Fire και μας μιλάνε για το πώς ξεκίνησε η ιδέα του χώρου, από πού προέρχονται τα στέικ και πόσο διαρκεί η αναμονή για να απολαύσεις το μενού τους.

Μιλήστε μας λίγο για την ιστορία πίσω από το άνοιγμα του Salt & Fire.

Για να βρούμε την αρχή τις ιστορίας, πρέπει να πάμε πίσω στο 1999 και στο κέντρο της Ευρώπης, συγκεκριμένα σε ένα χωριό λίγο έξω από το Σάλτσμπουγκ, όταν σε ένα οικογενειακό μας ταξίδι γνωρίσαμε έναν εξαιρετικό άνθρωπο που έψηνε απίστευτα στέικ σε μια απίστευτη ατμόσφαιρα. Από τότε μπήκε στη ζωή μας για τα καλά το καλό κρέας, και έτσι έγιναν τα στέικ η αδυναμία μας. Έπειτα από λίγο καιρό και μετά από μια μικρή έρευνα εισαγάγαμε την ειδική σχάρα από την Αυστρία. Ξεκινήσαμε να ψήνουμε στέικ στην αυλή μας για φίλους, αλλά με τον καιρό η αγάπη μας έγινε συνήθεια για όλη την παρέα. Μετά από πολλές σκέψεις και την ώθηση των φίλων μας αποφασίσαμε πως ήταν καιρός να δημιουργήσουμε κάτι που θα μπορούσε να φιλοξενήσει κόσμο σε επίπεδο εστιατορίου. Έτσι δημιουργήθηκε το Salt & Fire.

Δείτε την συνέχεια στο cyprus.wiz-guide.com 

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

X
X