ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παγωτό PAPAFiLiPOU με Μαστίχα Χίου και Τριαντάφυλλο Αγρού!

Ένα Γευστικό Ταξίδι, από τη Χίο στον Αγρό!

Το μυαλό μας έχει την ικανότητα να κρατάει και να φυλάει στη μνήμη του ανθρώπους, εικόνες, χρώματα και... ιδιαίτερες μυρωδιές. Οι παιδικές μας αναμνήσεις ζωντανεύουν συχνά σε αρωματικές περιπλανήσεις, οι οποίες στο πέρασμά τους, μεταξύ άλλων, μας θυμίζουν και τα υπέροχα αρώματα της μαστίχας και του ροδοστάγματος.

Αναμφίβολα η Μαστίχα συνδέεται με το Ελληνικό νησί Χίος, κάνοντάς το γνωστό διεθνώς. Οι ευεργετικές ιδιότητες της Μαστίχας, οδήγησαν σε πολλές χρήσεις της, αλλά εκεί που διαπρέπει είναι στον τομέα της ζαχαροπλαστικής.

Όταν η αρωματική αίσθηση από ροδόσταγμα σου γαργαλάει τη μύτη, τότε ο συνειρμός σε οδηγεί στο Κυπριακό χωρίο Αγρός. Παράγεται από απόσταξη ροδοπέταλων από συγκεκριμένη ποικιλία τριανταφυλλιάς με ροζ μυρωδάτα τριαντάφυλλα.

Τα Κυπριακά παγωτά PAPAFiLiPOU, χρόνια τώρα, χρησιμοποιούν αυτά τα εμβληματικά προϊόντα στην παραγωγή του παγωτού Μαστίχας Χίου και Τριαντάφυλλου Αγρού.

 

Αντλώντας έμπνευση από τους ιστορικούς δεσμούς της Ελλάδας και της Κύπρου δια μέσου των αιώνων, θέλησαν να παντρέψουν μια αμιγώς Ελληνική γεύση με μία αγαπημένη, παραδοσιακή, Κυπριακή γεύση. Δημιούργησαν μια νέα συσκευασία με παγωτό Μαστίχα Χίου και Τριαντάφυλλο Αγρού μαζί, προσφέροντας μια υπέροχη πανδαισία γεύσεων, αγαπημένων χρωμάτων κι αρωμάτων καθώς και... υπέροχων εικόνων κι αναμνήσεων από την Ελλάδα και την Κύπρο μας!

Αναζητήστε τα στην νέα συσκευασία των 1,4Λ, απόλαυσε τα μαζί και απογειώσου σε ένα γευστικό ταξίδι από τη Χίο μέχρι τον Αγρό! Καλό Καλοκαίρι.

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

X
X