ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όλα όσα έγιναν στο 2ο Cyprus Cocktail Festival

Το Cyprus Cocktail Festival ανανεώνει το ραντεβού του για τις 18 Οκτωβρίου του 2022

Wiz Guide

Το δεύτερο Cocktail Festival, που έστρεψε τους προβολείς πάνω στα καλύτερα bars από Κύπρο, Ελλάδα και Ιταλία, ολοκληρώθηκε με τρομερή επιτυχία!

Σε έναν κόσμο όπου τα bars λειτουργούν ως σημεία συνάντησης, ανταλλαγής απόψεων και δημιουργίας εμπειριών, το 2ο Cyprus Cocktail Festival ήταν κάτι που μας έλειψε τόσο καιρό.

Το δεύτερο Cyprus Cocktail Festival ήταν μία συνδιοργάνωση του μεγαλύτερου online οδηγού cocktail στον κόσμο, Difford’s Guide, και του Deejay Radio 93.5. Μαζί κατάφεραν να χτίσουν τα θεμέλια για τη δημιουργία ενός φεστιβάλ που στα επόμενα χρόνια θα αποτελέσει διεθνή σταθμό ως ένα από τα must see events σε παγκόσμιο επίπεδο, ένα hub ανταλλαγής ιδεών και γεύσεων μεταξύ των bars του κόσμου. Οι δημιουργικές ιδέες, άλλωστε, πάντα βρίσκουν ανταπόκριση, και η καλύτερη απόδειξη ήταν η απρόσμενα μεγάλη συμμετοχή του κυπριακού κοινού που ξεπέρασε κατά πολύ κάθε προσδοκία.

Τα κορυφαία bars της Κύπρου, μαζί με τα καλύτερα bars από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Ρώμη και το Μιλάνο βρέθηκαν για ένα μόνο βράδυ μαζί, δούλεψαν δίπλα-δίπλα και συνέβαλαν σε μία μοναδική βραδιά, κατά την οποία η δημιουργικότητα και το κέφι πρωταγωνίστησαν.

Προσελκύοντας υπέροχο κόσμο, το event κράτησε μέχρι αργά, με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς και τους DJ’s του συνδιοργανωτή σταθμού να ανεβάζουν το κοινό με τους ρυθμούς τους, ενώ τα λικνίσματα φυσικά δεν μπορούσαν να απουσιάζουν αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως αποτελούμε ένα από τα πιο δυναμικά κοινά σε παγκόσμιο επίπεδο!

Το πρώτο μπαρ που ξεπούλησε ήταν το αγαπημένο μπαράκι της Λευκωσίας, That’s Y, με το κοκτέιλ VASILIKON που περιείχε Silent Pool, homemade lemon basil sherbet και μαστίχα ενώ ακολούθησαν ακόμη 12 μπαράκια. Οι ποιοτικοί χυμοί από το Fruit Rhapsody αλλά και τα μοναδικά premium ελληνικά αναψυκτικά του 3 cents έδωσαν την έξτρα πινελιά στα κοκτέιλ που δοκιμάσαμε τη βραδιά αυτή.

Όσοι αγαπούν τα κοκτέιλ αλλά όχι το αλκοόλ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ ενώ οι μοναδικές street food επιλογές δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την εκδήλωση.

 Πέντε μαγαζιά (The Potbelly, Moshi Moshi, Bonnie Eatery, Streat Burger, Dora’s Armenian Kitchen), το καθένα ξεχωριστό στο είδος του, βρέθηκαν εκεί για να μας χαρίσουν το πιο νόστιμο και ποιοτικό street food που απ’ ό,τι είδαμε ικανοποίησε κάθε ουρανίσκο και συνδυάστηκε άψογα με τα μοναδικά ποτά.

Θυμίζουμε πως το πρώτο Cyprus Cocktail Festival, που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβρη του 2019 στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας συγκαταλέγεται ανάμεσα στα δεκαπέντε καλύτερα cocktail festivals στον κόσμο, σύμφωνα με το drinksfeed.com.

Το Cyprus Cocktail Festival ανανεώνει το ραντεβού του για τις 18 Οκτωβρίου του 2022.

Κύριος χορηγός η Alpha Mega. Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης ως χορηγοί οι Johnnie Walker, Tanqueray, Belvedere Vodka, Silent Pool Gin, El Dorado, Bombay Sapphire, O/purist tsipouro, Vittel water και τα Παγάκια Nice. Με την υποστήριξη του Υφυπουργείου Τουρισμού, Δήμου Λευκωσίας Visit Nicosia και της JCC.

Στο φεστιβάλ ακολουθούνταν όλα τα πρωτόκολλα που εφαρμόζονται κατά του COVID-19.

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

X
X