ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι χώρες με την καλύτερη, πιο εύγευστη κουζίνα

Ποιες χώρες διαθέτουν το καλύτερο φαγητό σύμφωνα με τον κόσμο;

must.com.cy

Του Γιώργου Γκαρακλίδη

Θα μπορούσαμε να μιλάμε για ώρες, μέρες, μήνες και χρόνια για φαγητό. Εγώ προσωπικά θα μπορούσα. Βέβαια, ως άνθρωπος συνηθίζω να μπλέκω τη θεωρία με την πράξη και στη συγκεκριμένη περίπτωση στην πράξη θα ήμουν αστέρι. 

Βέβαια, για να είμαστε κι ακριβοδίκαιοι το τι αρέσει στον έναν και τι στον άλλο είναι καθαρά υποκειμενικό και ιδίως σε μια εποχή που «μαστίζεται» από αφθονία σε κάθε της έκφραση. Από τις ενδυμασίες μας, μέχρι το φαγητό, μέχρι τις επιλογές διασκέδασης, εύρεσης συντρόφων και τα συναφή. Οπότε επειδή ως κοινωνία «υποφέρουμε» και δεν υπάρχει πλέον νόημα στη λέξη «επιλέγω» αλλά δίνεται βαρύτητα στη λέξη «ακολουθώ», ας πάρουμε το θέμα του φαγητού που αν μη τι άλλο εκεί υπάρχει ακόμη η προσωπική επιλογή αρεσκείας και το προσωπικό γούστο. 

Ας δούμε λοιπόν, ποιες διεθνούς φήμης, κουζίνες επισφραγίζουν την παρουσία τους στην παγκόσμια κοινότητα με τις γαστρονομικές τους συνεισφορές και πόσο επιτυχημένα το κάνουν. 

Πριν συνεχίσουμε με τη λίστα, φέρτε στο μυαλό σας το τελευταίο πράγμα που φάγατε και πείτε μας αν το επόμενο θα έχει σχέση με το πρώτο ή θα έχει επηρεαστεί από αυτά που περιγράφουμε εδώ. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο MUST

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

X