ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπιφτέκια γεμιστά με απάκι και μανιτάρια

Μπιφτέκια γεμιστά με απάκι και μανιτάρια, δείτε πόσο εύκολα μπορείτε να την φτιάξετε και ανακαλύψτε πόσο γευστικά και ζουμερά είναι!

Gastronomos

Υλικά

Για τα μπιφτέκια
600 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος, από ελιά
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, σε μικρά καρέ
4 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός
1 κουτ. γλυκού ξερή ρίγανη
1/2 κουτ. γλυκού ξερό θυμάρι
1 κουτ. σούπας κέτσαπ
1 κουτ. σούπας μουστάρδα πικάντικη
1 κουτ. σούπας ούζο
70 γρ. φρυγανιά, τριμμένη
40 ml ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για τη γέμιση
60 γρ. κρητικό απάκι, σε μικρά καρέ (ή άλλο καπνιστό αλλαντικό της αρεσκείας μας)
200 γρ. μανιτάρια λευκά, σε λεπτές φέτες
100 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
30 ml ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για τη λεμονάτη σάλτσα
40 ml χυμός λεμονιού
90 ml ελαιόλαδο
90 γρ. μουστάρδα
ξύσμα από 1 λεμόνι
1 κουτ. γλυκού καπνιστή πάπρικα
1 κουτ. γλυκού ξερό θυμάρι
1 πιπεριά κέρατο, σε μικρά καρέ
30 γρ. κέτσαπ

Διαβάστε τη διαδικασία στον gastronomo

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

Φωτογραφία: Άλκης Καλούδης

Κιμαδόπιτα με αμπελόφυλλα

Μια πρωτότυπη συνταγή που τυλίγει το ρολό κιμά σε φρέσκα αμπελόφυλλα ή σε αμπελόφυλλα σε άρμη, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά ...
Gastronomos
 |  FOOD & DRINK
Negroni, το aperitivo που αγαπάμε

Negroni, το aperitivo που αγαπάμε

Η συνταγή για το αγαπημένο γλυκόπικρο απεριτίφ που είναι αιωνόβιο πια – πιστεύεται ότι φτιάχτηκε για πρώτη φορά στη Φλωρεντία ...
 |  FOOD & DRINK
Vegan Fam Flavours 2023

Vegan Fam Flavours 2023

Όλες οι πληροφορίες για το πρώτο vegan street food festival της Κύπρου
Δελτίο Τύπου
 |  FOOD & DRINK