ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπακλαβάς με 5 ξηρούς καρπούς

Αμύγδαλα, φυστίκια, φουντούκια, καρύδια και κουκουνάρια σε ένα πλούσιο μπακλαβά. Ακαταμάχητος!

Gastronomos

Υλικά
100 γρ. αμύγδαλα λευκά, ανάλατα
100 γρ. φιστίκια
50 γρ. φουντούκια
50 γρ. καρύδια
100 γρ. κουκουνάρια
150 γρ. ζάχαρη
1 κουτ. γλυκού κανέλα σε σκόνη
1/2 κουτ. γλυκού γαρύφαλλο σε σκόνη
130 γρ. βούτυρο αγελάδος, για άλειμμα (ταψιού και φύλλων)
450 γρ. φύλλα Βηρυτού ή φύλλο κρούστας

Για το σιρόπι
500 γρ. ζάχαρη
400 γρ. νερό
1 λεμόνι ακέρωτο, κομμένο στη μέση

Διαβάστε τη διαδικασία στον gastronomo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

Φωτογραφία: Άλκης Καλούδης

Κιμαδόπιτα με αμπελόφυλλα

Μια πρωτότυπη συνταγή που τυλίγει το ρολό κιμά σε φρέσκα αμπελόφυλλα ή σε αμπελόφυλλα σε άρμη, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά ...
Gastronomos
 |  FOOD & DRINK
Negroni, το aperitivo που αγαπάμε

Negroni, το aperitivo που αγαπάμε

Η συνταγή για το αγαπημένο γλυκόπικρο απεριτίφ που είναι αιωνόβιο πια – πιστεύεται ότι φτιάχτηκε για πρώτη φορά στη Φλωρεντία ...
 |  FOOD & DRINK
Vegan Fam Flavours 2023

Vegan Fam Flavours 2023

Όλες οι πληροφορίες για το πρώτο vegan street food festival της Κύπρου
Δελτίο Τύπου
 |  FOOD & DRINK