ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μοσχάρι εξοχικό, στη λαδόκολλα, κρασάτο

Μοσχάρι εξοχικό, φαγητό παντός καιρού

Gastronomos

Μοσχάρι εξοχικό, φαγητό παντός καιρού, που θα βρει «οπαδούς» στο πασχαλινό τραπέζι. Αν θέλουμε, σερβίρουμε απευθείας μέσα από τη λαδόκολλα.

Υλικά

2 κιλά μοσχαρίσια σπάλα, χωρίς κόκαλο, σε κύβους 3-4 εκ.

3 ξερά κρεμμύδια, κομμένα στα τέσσερα

3 φρέσκα κρεμμυδάκια, λεπτοκομμένα

3 καρότα, σε λεπτές φέτες

3 πατάτες, καθαρισμένες, σε μέτρια κομμάτια

250 γρ. κεφαλογραβιέρα, σε κυβάκια

χυμός από 1 λεμόνι

1 φλιτζ. τσαγιού Μαυροδάφνη

1 κουτ. σούπας ξερό δεντρολίβανο, καλά κοπανισμένο

1 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο

1 κουτ. σούπας ξερή ρίγανη

αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε την διαδικασία στον gastronomos

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

X