ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μάθε πού θα βρεις λουκουμάδες σε πόλεις και χωριά

Οι προτάσεις του WiZ

Wiz Guide

Τα Φώτα τρώμε λουκουμάδες. Ή καλύτερα… και τα Φώτα τρώμε λουκουμάδες. Λαχταριστούς, με σιρόπι, σοκολάτα ή γεμιστούς.

Στην παρακάτω λίστα θα βρεις τα δικά μας αγαπημένα σημεία με λουκουμάδες στην πόλη αλλά και στην κυπριακό ύπαιθρο.

Στον Κυριλλή (22674942), στα Λακατάμια, η κυρία Κυριακή μαζί με τον σύζυγο και την οικογένειά της, φτιάχνουν ζουμερούς crunchy λουκουμάδες, σε μια επιχείρηση που η εμπειρία της πάει πολύ πίσω, στο 1967.

Το Les Fouets du fu (99898935) και ο pastry chef Μάριος Φωτίου, ειδικά για τα Φώτα (6 Ιανουαρίου), θα φτιάχνει και θα προσφέρει λουκουμάδες χωρίς γλουτένη, από ένα ειδικό ξύλινο σπιτάκι στο κέντρο της λεωφόρου Μακαρίου, στη Λευκωσία (διάβασε σχετικά εδώ).

Ο Mr Loukoumas (22252359), κατά κόσμο Γιάννης, στο σχετικά καινούργιο μαγαζί του στον Στρόβολο, απέναντι περίπου από το American Medical Center, προσφέρει τους πιο funky λουκουμάδες της περιοχής. Best seller οι γεμιστοί λουκουμάδες και ειδικά αυτοί με Merenda!

Η Γιαγιά ξέρει καλύτερα και η απόδειξη είναι οι ομώνυμοι λουκουμάδες στη Λακατάμια, κοντά στην Αγία Παρασκευή. Παράδοση πολλών χρόνων, την οποία μπορείς να απολαύσεις σε μια μερίδα με ζουμερούς φρεσκοψημένους λουκουμάδες!

Οι περίφημοι Δαλίτες (99993437) βρίσκονται στη Νήσου (κοντά στην Πετρολίνα) και ψήνουν αδιάκοπα από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, ανήμερα τα Φώτα αλλά και την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου και την Κυριακή 7 Ιανουαρίου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο WiZ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

X