ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λαβράκι σεβίτσε (ceviche)

Διαβάστε την συνταγή

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 15΄
Χρόνος να μαριναριστεί: 40΄

Για 4 μερίδες ως ορεκτικό

Υλικά:

1 μέτριo λαβράκι, καθαρισμένo από κόκκαλο και δέρμα, κομμένo σε μικρά κομμάτια

Για τη μαρινάτα:

Ο χυμός από 1 λάιμ ή λεμόνι
1 κουταλιά φρεσκοτριμμένη πιπερόριζα (ginger)
10 γρ. ζάχαρη
1 κουταλάκι αλάτι
¼ κουταλάκι πιπέρι
150 γρ. γλυκοπατάτα, καθαρισμένη και κομμένη σε μικρούς κύβους
150 γρ. πατάτα, καθαρισμένη και κομμένη σε μικρούς κύβους
1/2 καυτή κόκκινη πιπεριά χωρίς σπόρια, κομμένη σε πολύ μικρά κομματάκια
1 κουταλιά φρέσκα φύλλα κόλιανδρου, ψιλοκομμένα

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

X