Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 15΄
Χρόνος να μαριναριστεί: 40΄
Για 4 μερίδες ως ορεκτικό
Υλικά:
1 μέτριo λαβράκι, καθαρισμένo από κόκκαλο και δέρμα, κομμένo σε μικρά κομμάτια
Για τη μαρινάτα:
Ο χυμός από 1 λάιμ ή λεμόνι
1 κουταλιά φρεσκοτριμμένη πιπερόριζα (ginger)
10 γρ. ζάχαρη
1 κουταλάκι αλάτι
¼ κουταλάκι πιπέρι
150 γρ. γλυκοπατάτα, καθαρισμένη και κομμένη σε μικρούς κύβους
150 γρ. πατάτα, καθαρισμένη και κομμένη σε μικρούς κύβους
1/2 καυτή κόκκινη πιπεριά χωρίς σπόρια, κομμένη σε πολύ μικρά κομματάκια
1 κουταλιά φρέσκα φύλλα κόλιανδρου, ψιλοκομμένα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes