ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
23° Λευκωσία,
27 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Κύπρος: Eurovision με cocktail delivery

Καλώς ή κακώς αυτό το Σάββατο προστάζει βεράντα, τηλεόραση και πολλά ιδιαίτερα τραγούδια

Καλώς ή κακώς αυτό το Σάββατο προστάζει βεράντα, τηλεόραση και πολλά ιδιαίτερα τραγούδια αφού ο θεσμός της Eurovision ρίχνει αυλαία για φέτος και εμείς δεν το χάνουμε με τίποτα!

Κι αν έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια, βότκα πορτοκάλι, gin & tonic και μπίρες και ζηλεύεις τα καλοφτιαγμένα κοκτέιλ που βλέπεις στο scroll του Instagram, υπάρχουν μερικά μαγαζιά που προσφέρουν τα ψαγμένα τους ποτά στην πόρτα σου. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να παραγγείλεις και αυτά έρχονται στην πόρτα σου με εκλεκτά κοκτέιλ που αξίζουν τους douze points!

Silver Star/ Lost + Found

Αγαπημένα στέκια των πρωτευουσιάνων και τα δυο, γεμάτα χειμώνα-καλοκαίρι, το Silver Star και Lost and Found προσφέρουν τις ψαγμένες στους επιλογές στην πόρτα μας χαρίζοντας μας ευχάριστες στιγμές διασκεδάσεις στο δικό μας χώρο. Μπορείτε να βρείτε και τα δυο μπαράκια στην πλατφόρμα της Wolt. Το Lost and found μπορείτε να το βρείτε επίσης στις πλατφόρμες Foody και Deliveryman.

Mr Tippler

Ένας χώρος που θα σε εκπλήξει ευχάριστα στην Πάφο, µε κυρίαρχο συνδυασμό στη διακόσμηση την παραδοσιακή πουρόπετρα, τη βιομηχανική αισθητική αλλά και τα ρετρό στοιχεία. Θα απολαύσετε ωραίες στιγμές μαζί με δυνατά ποτά. Ιδανικό για after work συναντήσεις ή για χαλαρές εξόδους με την παρέα. Αν δεν μπορείς να βρεθείς στον χώρο τους προσφέρουν υπηρεσίες delivery μέσω της Wolt.

Δείτε την συνέχεια στο cyprus.wiz-guide.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση