ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κύπρος: 20 τέλεια μέρη για cocktail δίπλα στη θάλασσα

Για όμορφες στιγμές

Τώρα που το καλοκαίρι μπήκε και επίσημα δεν χρειαζόμαστε ιδιαίτερες αφορμές ώστε να επισκεφτούμε τα αγαπημένα μας spot δίπλα στη θάλασσα.

Είτε θες να πας πρωί για καφέ και βουτιά είτε για μετά το μεσημεράκι για φαγητό, πότο ή για μια βουτιά αργά το βράδυ και cocktails, η αξία του να περάσεις ευχαρίστα δίπλα στο γαλάζιο της θάλασσας παραμένει ανεκτίμητη. Με θέα το απέραντο γαλάζιο λοιπόν, το wiz προτείνει μαγαζιά δίπλα στη θάλασσα για να περάσετε ευχαρίστα αυτό το τριήμερο αλλά και όλη την καλοκαιρινή σεζόν που έχει ήδη ξεκινήσει.

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ - ΠΡΩΤΑΡΑΣ

ISOLA BEACH BAR

 

ΤΗΛ.23204197
Nissi Beach, Αγίας Νάπας
Mοντέρνο beach bar, άνοιξε της πόρτες του στην πιο δημοφιλή παραλία της Αγίας Νάπας. Το Isola Beach Bar του ομίλου Nissi Beach Resort ανοικτό από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ προσφέρει χαλάρωση και διασκέδαση σε ένα μαγευτικό σκηνικό. Ξαπλώστε στις μοντέρνες ξαπλώστρες τους, απολαύστε τον καλοκαιρινό ήλιο παρέα με καφέδες, δροσερά κοκτέιλ και detox ποτά και ανεβαστική μουσική!

NAVA SEASIDE

 

ΤΗΛ.99920444
Περνέρα 37 Παραλίμνι
To νέο εντυπωσιακό παραθαλάσσιο μαγαζί του Πρωτάρα λέγεται Nava Seaside Restaurant και βρίσκεται στον χώρο του πρώην Alati by the sea στην περιοχή Περνέρα. Πρόκειται για ένα μαγαζί στο όποιο μπορείς να απολαύσεις το βραδινό σου, ενώ από το απόγευμα και έπειτα στο beach bar του καταστήματος σερβίρονται κοκτέιλ και αλκοολούχα ποτά. Η διακόσμηση του παραπέμπει σε κυκλαδικό τοπίο, με την κουζίνα του μαγαζιού να σερβίρει μοντέρνες μεσογειακές γεύσεις, sushi και oysters.

SIKO SEASIDE

 

ΤΗΛ.97715168
Δημήτρη Λάγιου 7, Πρωταράς
Με υπέροχη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, ωραία διακόσμηση και θέα σε μια από τις πιο ωραίες παραλίες της Κύπρου τo νέο παραθαλάσσιο lounge bar είναι ιδανικό μέρος για να χαλαρώσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και να απολαύσεις σνακ, παγωμένες μπύρες και καλά κοκτέιλ.

PARADISOS

 

ΤΗΛ.99913561
Σκλάβου 8, Αγία Νάπα
Δίπλα στη θάλασσα και στο λιμανάκι της Αγ. Νάπας, με κρεβατάκια στην παραλία που γίνονται ανάρπαστα από νωρίς,σερβίρει από καφέδες μέχρι cocktails, platters τυριών ή θαλασσινών και finger food. Με lounge μουσική, τα σαββατοκύριακα ο DJ ανεβάζει τους ρυθμούς.

ΤΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ

 

ΤΗΛ.99155893
Πινιας 64, Golden Coast Hotel, Πρωταράς
Beach bar στο Golden Coast Hotel στην Περνέρα. Καλοκαιρινό feeling δίπλα στην παραλία, κάνεις τις βουτιές, ανεβαίνεις στα σκαλάκια για να πιείς τον καφέ ή το κοκτέιλ σου και συνεχίζεις στους χρωματιστούς καναπέδες και μαξιλάρες για lounging με την παρέα. Πιο ατμοσφαιρικό το βράδυ μετατρέπεται σε υπαίθριο stage για τα καλύτερα πάρτι.

 

Δείτε την συνέχεια στο cyprus.wiz-guide.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση