Χρόνος ετοιμασίας: 15΄
Χρόνος ψησίματος: 45΄
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
ΥΛΙΚΑ:
(για 4 μερίδες)
20 γρ. λάδι
1 κουταλιά κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κουταλιά πιπερόριζα φρεσκοτριμμένη
250 γρ. κριθαράκι
Για το νερό ψησίματος:
40 γρ. ζάχαρη
200 ml γάλα καρύδας light
1 κουταλάκι πάστα ντομάτας
1 κύβος ζωμού λαχανικών KNORR
½ κουταλάκι garam masala
½ κουταλάκι κουρκουμάς (turmeric)
¼ κουταλάκι κάρδαμο αλεσμένο
1/8 κουταλάκι τσίλι σε σκόνη hot
1 κουταλάκι κάρι σε σκόνη mild
1 κουταλάκι αλάτι
450 ml νερό
Για το τέλος:
300 γρ. φιλέτο σολομού χωρίς το δέρμα, κομμένο σε κύβους
Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes