Φωτογραφία Αρχείου
24news team
Ένα ρετρό πιάτο που αγαπάμε και φτιάχνουμε εδώ με κυπριακή καπνιστή λούντζα!
ΥΛΙΚΑ:
Για 2 μερίδες:
2 φιλέτα στήθους κοτόπουλου
100 γρ. αλεσμένη φρυγανιά
1 αβγό κτυπημένο με αλάτι, πιπέρι και 1 κουταλάκι πάπρικα
2 κ.γ. ελαιόλαδο
Για τη γέμιση
200 γρ. τυρί κρέμα
1 κουταλιά μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 κουταλάκι ξύσμα από φλούδα λεμονιού
Αλάτι, πιπέρι
6 φέτες καπνιστή λούντζα Γρηγορίου
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes