ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλασικό τσίζμπεργκερ

Πώς θα το φτιάξετε

Gastronomos

Συνταγή για το πιο ζουμερό σπιτικό κλασικό τσίζμπεργκερ, το φαγητό που αγαπάνε μικροί και μεγάλοι.

Υλικά

500 γρ. κιμάς, ανάμεικτος από μοσχαρίσια ελιά και χοιρινό λαιμό (ή μόνο από χοιρινό λαιμό)
3/4 φλιτζ. τσαγιού κέτσαπ
1 μικρό κρεμμύδι, τριμμένο
1 κουτ. γλυκού κόλιανδρος ξερός
6 λεπτές φέτες τυρί τσένταρ ή κασέρι
6 μεγάλες ροδέλες κρεμμύδι
2 μέτριες ντομάτες, σε λεπτές φέτες
2 μεγάλα αγγουράκια τουρσί, κομμένα σε λεπτές φέτες
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
6 ψωμάκια της αρεσκείας μας έτοιμα ή σπιτικά
κέτσαπ + μουστάρδα της αρεσκείας μας, για τα ψωμάκια

Διαβάστε τη διαδικασία της συνταγής ΕΔΩ

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση