ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Kέικ με ροδάκινα αναποδογυρισμένο

Δείτε τη συνταγή

Gastronomos

Υλικά

6 ώριμα, σφιχτόσαρκα ροδάκινα, ξεφλουδισμένα, κομμένα στη μέση, χωρίς κουκούτσια, και στη συνέχεια σε μέτριου πάχους φέτες
200 γρ. βούτυρο αγελάδας, λιωμένο
100 γρ. ζάχαρη καστανή κρυσταλλική
2 κουτ. γλυκού κανέλα σε σκόνη
1 αυγό
150 γρ. ζάχαρη λευκή κρυσταλλική
80 γρ. γιαούρτι αγελάδας, στραγγιστό
1 λοβός βανίλιας (τον χαράσσουμε κατά μήκος στη μέση και με ένα μαχαιράκι ξύνουμε και παίρνουμε τα σποράκια)
1/2 κουτ. γλυκού αλάτι
200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ

Διαβάστε τη διαδικασία στον gastronomo

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση