ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η πιο εύκολη μπουγάτσα

Δείτε την συνταγή

Gastronomos

Κείμενο: Μαρία Αργύρη

Υλικά
2 φύλλα σφολιάτας αποψυγμένα (σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο πακέτο)
1½ λίτρο γάλα φρέσκο, πλήρες
1½ φλιτζ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική
2 κάψουλες βανίλιας
1½ φλιτζ. σιμιγδάλι ψιλό
5 κουτ. σούπας βούτυρο + 1 κουτ. σούπας λιωμένο για το ταψί
5 - 6 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη
1 κουτ. σούπας κανέλα σε σκόνη

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στον gastronomos

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση