ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γλυκό κουταλιού τριαντάφυλλο

Συνοδεύει τέλεια κρεμώδη γλυκά όπως το μουχαλεμπί, ταιριάζει με γιαούρτι αλλά τρώγεται και σκέτο

Gastronomos

Στέλλα Κόλυβα

Υλικά
400 γρ. ροδοπέταλα, ιδανικά από μαγιάτικα τριαντάφυλλα (οπωσδήποτε αράντιστα), πλυμένα και καλά στεγνωμένα
1.200 γρ. ζάχαρη
1.800 ml νερό
2 κουτ. σούπας ξινό, αραιωμένο με 2 κουτ. σούπας νερό

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στον gastronomos 

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση