ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γκαλέτ με μανιτάρια, σπανάκι και φέτα

Mια ελληνογαλλική γκαλέτ που θα φτιάχνετε ξανά και ξανά

Gastronomos

Υλικά
Για τη ζύμη
2 φλιτζ. τσαγιού αλεύρι σταρένιο, κίτρινο, για ψωμί και ζύμες
1/2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 κοφτό κουτ. γλυκού αλάτι
1/2 φλιτζ. τσαγιού πρόβειο βούτυρο, παγωμένο από το ψυγείο, σε κομμάτια
1 αυγό
περίπου 4 κουτ. σούπας πολύ κρύο νερό, από το ψυγείο

Για τη γέμιση
500 γρ. ανάμεικτα φρέσκα μανιτάρια της αρεσκείας μας, καθαρισμένα με νοτισμένο πανάκι και κομμένα σε λεπτές φέτες
100 γρ. απάκι, ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδου, σε φετάκια
1 κουτ. γλυκού ξερό δεντρολίβανο, καλά κοπανισμένο
100 γρ. φρέσκα φύλλα σπανακιού, ψιλοκομμένα
1/2 μάτσο ανάμεικτα φρέσκα μυρωδικά (άνηθος, δυόσμος, μαϊντανός, κ.λπ.), ψιλοκομμένα
2 αυγά
100 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
60 ml ελαιόλαδο
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στον Gastronomos

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

X