ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Για ποτό και φαγητό στην Πλατεία Ηρώων

Όλα τα στέκια της ιστορικής πλατείας της Λεμεσού, για φαγητό, ποτό και καφέ

Wiz Guide

Όλα τα στέκια της ιστορικής πλατείας της Λεμεσού, για φαγητό, ποτό και καφέ.

Κοντά σε ένας από τους πλέον εμπορικούς δρόμους της πόλης, την οδό Ανεξαρτησίας, μπορείτε να βγείτε όλες τις ώρες της ημέρας, επιλέγοντας ένα από τα παρακάτω εστιατόρια και μπαρ.

Μέλισσα

Ο πολύπειρος σεφ Χριστόδουλος Αβραάμ θέλησε να φτιάξει ένα μενού που να πατά στην παράδοση, βάζοντας όμως ένα touch που ταυτόχρονα το μετατρέπει σε κάτι πιο μοντέρνο. Η φιλοσοφία του εστιατορίου Μέλισσα, το οποίο λειτούργησε στην Πλατεία Ηρώων από τον όμιλο Breeze, είναι ότι ο κάθε πελάτης μπορεί να φτιάξει τον μεζέ μόνος τους. Στο μενού θα βρείτε τα κλασσικά, από σεφταλιές και σουβλάκι, μέχρι χαλούμι και λουκάνικο, ενώ παράλληλα θα βρείτε πιάτα πιο πειραγμένα, όπως το χαλούμι που είναι σε φύλο και σερβίρεται με μαρμελάδα ντομάτας, το τυρί με κρούστα, με σουσάμι και μέλι, ή τα μαγειρευτά κοκκινομανίταρα που αυτό το διάστημα προσφέρονταν ως πιάτο ημέρας. Στο μενού υπάρχουν επίσης επιλογές για vegan και vegetarians.

Μαντάμ

Τalk of the town από την πρώτη μέρα, ανανέωσε την εικόνα της Πλατείας Ηρώων. Μοναστηριακό τραπέζι, industrial εντυπωσιακή μπάρα και ιδιαίτερος φωτισμός. Δυνατό χαρτί τα εξαιρετικά signature κοκτέιλ του Στέφανου Αθανασίου και της ομάδας του. Καλοφτιαγμένα spirits με έμφαση στα malt ουίσκι, κάρτα κρασιών με επιλεγμένες ετικέτες και ενδιαφέροντα τσιμπηματάκια. Νεανικό, πιστό κοινό που περνάει καλά, ενδιαφέρουσες μουσικές, συχνά με quest DJs. Στον πεζόδρομο το καλοκαίρι γίνεται το αδιαχώρητο.

Τρ-Πεμ & Κυρ 17.30-01.30, Παρ-Σαβ 17.30-02.00

Διαβάστε την συνέχεια στο WIZ 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση