ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Για φαγητό στο Όμοδος

Το όμορφο κρασοχώρι Όμοδος βρίσκεται στην επαρχία Λεμεσού, σε υψόμετρο 800 μέτρων, στην οροσειρά του Τροόδους και είναι ένα από τα πιο γραφικά και παραδοσιακά χωριά του νησιού

Wiz Guide

Το όμορφο κρασοχώρι Όμοδος βρίσκεται στην επαρχία Λεμεσού, σε υψόμετρο 800 μέτρων, στην οροσειρά του Τροόδους και είναι ένα από τα πιο γραφικά και παραδοσιακά χωριά του νησιού!

Οι ξακουστές ταβέρνες και τα μαγαζιά του αποτελούν ακόμα έναν καλό λόγο να το επισκεφτούμε και να εμπλουτίσουμε τις γευστικές μας εμπειρίες.

Το WiZ σάς προτείνει εστιατόρια και άλλα μαγαζιά στο Όμοδος για καλό φαγητό, κρασί, γλυκά κ.λπ.

Μαύρες Χήνες (The Black Geese)

Με ατμόσφαιρα καπηλειού στην καλτ εκδοχή του, στην πλατεία του χωριού Όμοδος θα βρείτε ένα μικρό παραδοσιακό ταβερνάκι. Με αέρα από μια άλλη εποχή ο χώρος είναι διαμορφωμένος με ξύλινα τραπέζια, παλιές φωτογραφίες και δίσκους βινυλίου, που σού τραβούν το βλέμμα αλλά και παραδοσιακά στοιχεία που απλώνονται μέχρι και έξω στον δρόμο. Το περιβάλλον άκρως παρεΐστικο, φιλικό και η εξυπηρέτηση γρήγορη. Το μενού αποτελείται κυρίως από κρεατικά, πολύ καλής ποιότητας σουβλάκι, μυρωδάτα χωριάτικα λουκάνικα, κεφτέδες αλλά και μαγειρευτά όπως κολοκυθάκια με τα αβγά, κουπέπια και μουσακά. Ο χώρος τακτικά φιλοξενεί βραδιές ζωντανής μουσικής. ΔΕΥ-ΠΕΜ 12.30-17.00, ΠΑΡ 12.30-21.00, ΣΑΒ 12.30-16.00 & 18.30-01.30, ΚΥΡ 12.30-20.00 (Τρίτη κλειστά)

Δείτε όλες τις προτάσεις στο WIZ

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση