ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Για brunch στη Λευκωσία μετά την παρέλαση

Οι προτάσεις του WiZ

Wiz Guide

Αυτό τον μήνα η άνοιξη και τα τριήμερα έχουν συνδυαστεί ιδανικά, χρωματίζοντας όμορφα τη διάθεσή μας! Εκμεταλευόμαστε λοιπόν τον καλό καιρό και την αργία, παρακολουθούμε την παρέλαση, περπατάμε στις όμορφες γωνιές του κέντρου και στην Πλατεία Ελευθερίας και ολοκληρώνουμε την περιδιάβασή μας με ένα νόστιμο brunch σε ένα από τα αγαπημένα μπραντσάδικα της γύρω περιοχής.

Scale

Μεσογειακή

Κομψή σάλα και μοντέρνα μινιμάλ διακόσμηση στο fine dining εστιατόριο του MAP Boutique Hotel. Το μενού έχει επιμεληθεί ο ταλαντούχος σεφ Αθηναγόρας Κωστάκου, μπολιάζει την ελληνική κουζίνα με εκλεκτά κυπριακά προϊόντα και μας ταξιδεύει στη Μεσόγειο με επιρροές από την Ιταλία και τη Γαλλία. Πατάει γερά στις σύγχρονες τεχνικές και δημιουργεί πιάτα πλούσια σε γεύση, ενίοτε υπέρ του δέοντος πληθωρικά. Εξαιρετικό το μοσχαρίσιο καρπάτσιο με vinaigrette τρούφας, αγκινάρα, παρμεζάνα, μανιτάρια και παξιμάδι. Πολύ καλή λίστα κρασιών με επιλεγμένες ετικέτες κυρίως από τον ευρωπαϊκό αμπελώνα, συμπεριλαμβανομένου και του κυπριακού, με ευγενική υποδοχή και επαγγελματική εξυπηρέτηση.

Δ-Κ 12.30-15.00 & 19.30-23.30

Smoothie Factory

Healthy / Brunch

Σε απόσταση αναπνοής από την Πλατεία Ελευθερίας, το μαγαζί αυτό με το απόλυτα υγιεινό concept, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από πολυβιταμινούχους χυμούς και δροσιστικά smoothies, φτιαγμένα από τα πιο φρέσκα υλικά. Στο μενού θα βρείτε επίσης Superfood Bowls, Snacks και Platters, αλλά και γαστρονομικές δημιουργίες σε brunch και light lunch, με την υπογραφή του γνωστού chef του Smoothie Factory, Θεόδωρου Ελευθερίου.

ΔΕΥ-ΣΑΒ 08.00-19.00, ΚΥΡ 10.00-19.00 (Brunch 10.00-15.00)

Δείτε όλες τις επιλογές στο WIZ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση