ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Four hands dinner στο Polo Restaurant

Πρόκειται για ένα 11 course dinner, τα οποίο θα συνοδεύεται από 5 εξαιρετικά κρασιά

Προσκεκλημένος θα είναι ο βραβευμένος με αστέρι Michelin Γάλλος σεφ Gregoire Berger, ο οποίος έρχεται στη Λεμεσό ειδικά για το event, από το εστιατόριο Ossiano του Atlantis Dubai.

Το four hands dinner που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι παρευρισκόμενοι στο Polo Restaurant (Νο 17 WiZ 50 Best Restaurants) θα ετοιμαστεί από τον ίδιο και τον Chris Theofanous, executive chef του Alasia Hotel. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα 11 course dinner, τα οποίο θα συνοδεύεται από 5 εξαιρετικά κρασιά.

Αξίζει τέλος να αναφερθεί πως το wine pairing θα γίνει από τον Κύπριο οινοχόο Σωτήρη Νεοφυτίδη (No 10 best Sommelier in the World 2022).

Info
Τετάρτη 3 και Πέμπτη 4 Μαΐου 2023
Polo Restaurant, Alasia Hotel, Λεμεσός
Κρατήσεις 25332000, WhatsApp- 99313688, Email alasia@alasiahotel.com.cy  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

X