ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξι ωραία beach bars μεταξύ Λάρνακας και Λεμεσού

Από το Μενεού και τα Περβόλια ως τον Άγιο Θεόδωρο και το Governor's, όλα τα beach bars που διαθέτουν όλα τα φόντα να αποτελέσουν το ιδανικότερο σκηνικό για μια δυνατή καλοκαιρινή μέρα

Wiz Guide

Από το Μενεού και τα Περβόλια ως τον Άγιο Θεόδωρο και το Governor's, όλα τα beach bars που διαθέτουν όλα τα φόντα να αποτελέσουν το ιδανικότερο σκηνικό για μια δυνατή καλοκαιρινή μέρα.

Kahuna Surfhouse

Νησί χωρίς surfers δεν λέει, οπότε βάλε στο GPS Κίτι και συγκεκριμένα Softades Beach και κατευθύνσου σε μια απόμερη παραλία όπου οι cool τύποι με τα μακριά πολύχρωμα μαγιό καθημερινά δαμάζουν τα κύματα με τις σανίδες τους. Στο Kahuna μπορείς να πας για μαθήματα, ή απλώς για να χαλαρώσεις απολαμβάνοντας καφέ, μπίρα ή ένα σνακ. Συχνά, τα παιδιά κανονίζουν και bbq events ή και parties με DJs ή live bands.

Δ-Κ 11.00-20.00

Granny's Ford

Ένα κλασικό λεωφορείο μεταμορφώνεται σε ένα ρετρό μπαράκι που μετακινείται ανάλογα με την περίπτωση. Το καλοκαίρι βρίσκεται πάνω στην άμμο στην περιοχή του Governor’s Beach στη Λεμεσό. Εδώ θα καθίσετε χαλαρά στην άμμο και οι έμπειροι bartenders θα σας δροσίσουν με κοκτέιλ από μια ενδιαφέρουσα λίστα με κλασικά, signature με εξωτικές νότες αλλά και επιλογές χωρίς αλκοόλ.

Διαβάστε όλες τις προτάσεις του wiz EΔΩ

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση