ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εννιά καφετέριες με υπέροχη αυλή

Οι προτάσεις του WiZ

Wiz Guide

Πολλές φορές δεν αρκεί να πιεις έναν καλό καφέ, αφού το περιβάλλον που θα τον απολαύσεις σαφέστατα μπορεί να προσθέσει στη συνολική εμπειρία. Και ειδικά αν ο καιρός το επιτρέπει να καθίσεις στο αίθριο και να κάνεις bonding σε μια ωραία αυλή, με ή χωρίς θέα (στη θάλασσα).

GriΖω Cafe

Ένα αξιολάτρευτο καφέ πλάι στη θάλασσα, σερβίρει ποικιλία καφέδων, ποτά, ροφήματα, και διάφορα τσιμπήματα όπως πίτσες και σάντουιτς. Καθώς βραδιάζει μετατρέπεται σε μπαράκι ιδανικό να απολαύσεις δροσερά κοκτέιλ και παγωμένες μπύρες. Διαθέτει παιδότοπο και είναι pet friendly.

Columbia Pier

Ένα ανατρεπτικό project με ιδιαίτερο σχεδιασμό, που προφέρει ποιοτικά ζεστά και κρύα ροφήματα, cocktails και ελαφριά αλλά προσεγμένα γεύματα, όπως sandwich, σαλάτες, burgers και sharing platters... Το Columbia Pier βρίσκεται κυριολεκτικά πάνω κύμα, λίγα μόλις βήματα από την ιστορική αποβάθρα του Εναέριου. Ένα χαλαρό και προσιτό προς τους διερχόμενους μέρος, με ειδικά διαμορφωμένο χώρο εξυπηρέτησης πεζών και ποδηλατών. Το Columbia Pier δεν δουλεύει με κρατήσεις, αλλά με τη λογική του «first come first served».

Κ-ΠΕΜ 08.00-00.00, ΠΑΡ & Σ 08.00-02.00

Δείτε αναλυτικά τις προτάσεις του WiZ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση