ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ελαφριά μίνι σνίτσελ

Υπέροχο, ζουμερό σνίτσελ

Υπέροχο, ζουμερό σνίτσελ. Είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιήσουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι που διαθέτει καπάκι. Έτσι το κοτόπουλο θα ψηθεί και από μέσα χωρίς να στεγνώσει. Όσο περισσέψει μπορούμε να το φυλάξουμε στο ψυγείο και να το κόψουμε σε λεπτές λωρίδες για σαλάτα την επομένη.

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Χρόνος ετοιμασίας: 15΄
Χρόνος ψησίματος: 10΄

Για 3 μερίδες

Υλικά
Για την κρούστα
120γρ. φρυγανιά αλεσμένη
½ κουταλάκι τσίλι σε σκόνη
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι ξηρός βασιλικός
500 γρ. ή 2 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου κομμένα σε 3 κομμάτια ανά φιλέτο

Για το άλειμμα αβγού
1 αβγό
1 κουταλιά μουστάρδα
½ κουταλάκι τσίλι σε σκόνη
1 κύβος κότας Knorr θρυμματισμένος
1 κουταλάκι αλάτι

Για το τηγάνισμα

2 κουταλιές ελαιόλαδο

Δείτε την εκτέλεση στο athenarecipes

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

X
X