ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διαφορετική γιορτινή γαλοπούλα σε έκδοση Wellington

Δοκίμασε και εντυπωσίασε

Η γιορτινή γαλοπούλα φτιαγμένη με ένα άλλο διαφορετικό τρόπο!

Χρόνος ετοιμασίας: 30΄
Χρόνος ψησίματος: 1 ώρα
Βαθμός δυσκολίας: Μέτριο
Μερίδες: 8
Θερμίδες ανά μερίδα: 600

ΥΛΙΚΑ

Για τη γαλοπούλα

1.3 κιλά στήθος γαλοπούλας χωρίς κόκαλα και δέρμα, κομμένο σε κιμά
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλάκι θυμάρι
Αλάτι-πιπέρι
4 κουταλιές αλεσμένη φρυγανιά

Για τα μανιτάρια

25 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια δάσους
100 ml ζεματιστό νερό
400 γρ. φρέσκα μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
50 γρ. αλατισμένο βούτυρο
Τα τρυφερά φύλλα από 1 κλωναράκι φρέσκο δεντρολίβανο
50 γρ. λιαστές ντομάτες, στραγγισμένες και κομμένες σε κομματάκια
1 κουταλιά λάδι τρούφας
5 κουταλιές αλεσμένη φρυγανιά

Μία συσκευασία (2 ρολά 850 γρ.) σφολιάτα
6 φέτες ζαμπόν
1 αβγό, ελαφρά κτυπημένο
Αλάτι, πιπέρι

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο athenarecipes.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

Λόγω της ημέρας σε υπαίθρια σημεία σε όλες τις επαρχίες, θα συναντήσεις και καραβάνια που φτιάχνουν παραδοσιακούς λουκουμάδες

Πού να πας για λουκουμάδες

Αν ψάχνεις την αγαπημένη σιροπιαστή γεύση που μας γλυκαίνει εδώ και δεκαετίες, εδώ σου έχουμε τα spots με μερικούς από τους ...
 |  FOOD & DRINK