ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δευτέρα του Πάσχα σε πέντε ταβέρνες στο χωριό

Οι προτάσεις του wiz-guide

Wiz Guide

Από τις επιλογές που υπάρχουν για πλούσιο μεζέ και δη για σούβλα, ειδικά για τη Δευτέρα του Πάσχα, επιλέγουμε πέντε αγαπημένες ταβέρνες στην ύπαιθρο.

Το Φουρνιστό

Από τα πιο δημοφιλή ταβερνάκια για οφτό το φουρνιστό της Κοφίνου, το οποίο έχει παράδοση από το 1975 αλλά με άλλο όνομα, προσφέρει σταθερά την ίδια νόστιμη γεύση που πολλοί αγαπάμε. Στην καταπράσινη αυλή του εκτός από το φημισμένο οφτό θα απολαύσεις πεντανόστιμα μεζεδάκια όπως τα ψευτοκούπεπα τ΄ Άη Γρόση, μανιτάρια, αγρέλια, κολοκάσι και πολλά άλλα εδέσματα από την κυπριακή κουζίνα. Ειδικά για τη Δευτέρα, το σπέσιαλ μενού θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σούβλα αρνί και κοτόπουλο, ταβά, κλέφτικο, ραβιόλες, κουπέπια, κεφτέδες, λουκάνικο κ.ά.
Τηλ. 97632345
Κερύνειας 1, Κοφίνου, Λάρνακα

Ποταμός

Η εξοχική ταβέρνα, με την αυθεντική ταυτότητα, στο Καμπί του Φαρμακά, δίπλα στον ποταμό, φέτος μπήκε στη λίστα με τα WiZ 50 Best Restaurants του νησιού. Μια οικογενειακή υπόθεση με τον Σωτήρη Γιασεμή να διατηρεί όλη την εικόνα της υπαίθρου, κλασικές νόστιμες συνταγές της παραδοσιακής κουζίνας από τα χέρια της μητέρας του Μηλίτσας, με καλές πρώτες ύλες από ντόπιους παραγωγούς, φρέσκα χορταρικά από το δικό τους περιβόλι, μεζέδες σχάρας, οφτό που γλιστράει από το κόκκαλο, καλοψημένη σούβλα, πατάτες λουκούμι, αλλά και τους best seller ανθούς. Η αγαπημένη ταβέρνα στο Καμπί του Φαρμακά θα είναι ανοικτή κανονικά καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών του Πάσχα (από Κυριακή μέχρι Τρίτη), προσφέροντας το ξακουστό, πλούσιο, κυπριακό μπουφέ της. Ένα μπουφέ που ανάμεσα σε άλλα περιλαμβάνει από κλέφτικο, σούβλα (χοιρινό, κοτόπουλο και αρνί) και τταβά, μέχρι μακαρόνια του φούρνου, κουπέπια κ.ά.

Τηλ. 22643315
Καμπί, επ. Λευκωσίας
ΔΕΥ-ΚΥΡ 9.00-23.00

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση