ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεκαέξι εξαιρετικές επιλογές εστιατορίων στην Πάφο

Τι προτείνει το WIZ

Wiz Guide

Η Πάφος δεν φημίζεται μόνο για τα υπέροχα ταβερνάκια της αλλά και για τα ποιοτικά πιάτα στα εστιατόριά της. Λίγο η ύπαρξη των ξενοδοχείων αλλά πολύ περισσότερο η αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της πόλης τα τελευταία χρόνια, έχουν συνεισφέρει στην αύξηση των δυνατών επιλογών για ένα ωραίο γεύμα ή δείπνο στην πόλη.

Amaracus

Ατμοσφαιρικό εστιατόριο με πανοραμική θέα, αιχμαλωτίζει την ουσία του Minthis σε μια απολαυστική κουζίνα. Ο έμπειρος Έλληνας chef Δημήτρης Κατριβέσης έχει επιμεληθεί ένα μενού εμπνευσμένο από τις πλούσιες γαστρονομικές παραδόσεις της Κύπρου και της Μεσογείου. Πιάτα με φρέσκα υλικά, τοπικά βότανα και συστατικά. Εξαιρετικά τα ορεκτικά (όπως τα meatballs), άψογες οι αλοιφές, πολύ καλή η πίτσα, τέλειο χταπόδι στη σχάρα, ένα από τα καλύτερα burgers στην Κύπρο με Wagyu beef. Εκτενής λίστα κρασιών και άψογο σέρβις που κρατά το επίπεδο ψηλά. Δεν χρειάζεται να είσαι golfer για να το επισκεφθείς.

Onar

Στεγάζεται σε ένα όμορφο νεοκλασικό κτήριο, στην περιοχή της παλιάς αγοράς και προσφέρει παραδοσιακές συνταγές της Ελλάδας και της Κύπρου, με ένα πιο μοντέρνο τουίστ. To-share φιλοσοφία στο φαγητό, η οποία ολοκληρώνεται με ωραία κυπριακά και ελληνικά κρασιά, αποκλειστικά από γηγενείς ποικιλίες (Μαλαγουζιά, Μωροκανέλα, Πρωμάρα, Βασίλισσα, Ξυνιστέρι κλ.π.). Το Onar δημιουργήθηκε από την ίδια ομάδα που βρίσκεται πίσω από το Oniro by the sea, ενώ και το μενού υπογράφει ο σεφ Στέφανος Νικολάου, ο οποίος από το 2016 ηγείται της κουζίνας στο Oniro.

Διαβάστε την συνέχεια στο WIZ

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση