ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δέκα συν μία ανοιξιάτικες βόλτες στην Κύπρο

Η ομάδα του WiZ δίνει έντεκα διαφορετικές προτάσεις

Wiz Guide

Η φύση αυτή την περίοδο που αναγεννιέται είναι στα καλύτερά της, τόσο ως χρωματική παλέτα όσο και σε σχέση με τις μυρωδιές και τις εικόνες που προσφέρει, οπότε η ύπαιθρος είναι εκεί και σε περιμένει να την ανακαλύψεις.

Η ομάδα του WiZ δίνει έντεκα διαφορετικές προτάσεις-αφορμές για να μπούμε στο αυτοκίνητο και θαυμάσουμε τον τόπο μας, απολαμβάνοντας παράλληλα φαγητό, μπούκωμα, κρασί, καφέ σε καφενεία και σπιτικά γλυκά, από διάφορα μέρη, σε όλη την επικράτεια της Κύπρου.

Vegan γεύσεις με φόντο τον Ακάμα

Ανηφορίζοντας από την Πάφο, βάλτε το GPS να σας οδηγήσει στην Ίνεια. Τη γραφικότατη Ίνεια με τους αυθεντικούς ανθρώπους και το απίστευτα νόστιμο και θρεπτικό φαγητό στο vegan εστιατόριο O Linos, στην πλατεία του χωριού. Μπορείτε αρχικά να κάνετε μια βόλτα ως τον Ακάμα, κατηφορίζοντας από τον στρωμένο με μπετόν δρόμο και να απολαύσετε το καταπράσινο και μοσχομυρισμένο αυτή την εποχή τοπίο και να καταλήξετε στο υπέροχο εστιατόριο της πάντα χαμογελαστής Lyndsey για να σας φιλέψει.
 

Στον Άγιο Θεόδωρο και τα εκεί spots

Ένα χωριό που κάθε χρόνο αναπτύσσεται, ο Άγιος Θεόδωρος έχει πολλά για να δείτε και να κάνετε. Ινσταγκραμμικά σημεία για φωτογραφίες, μονοπάτια της φύσης και παραδοσιακοί ελαιόμυλοι, είναι μερικά από τα πράγματα που μπορείς να δεις στο χωριό. Οι γεύσεις και η φιλοξενία συμπληρώνουν το σκηνικό. Μια στάση για ψαράκι στην ψαροταβέρνα Μάμας, επιβάλλεται.


Χολιγουντιανών προδιαγραφών road trip στον Αναλυόντα και μετά για πρόγευμα

Αν ξεκινάτε από Λευκωσία, αφού διασχίσετε το Τσέρι κάντε δεξιά προς Αναλυόντα και αμέσως ξανά δεξιά προς Ψημολόφου. Αυτή η διαδρομή, ειδικά τέτοια εποχή, είναι σίγουρα μια από τις πιο όμορφες στο νησί. Εικόνες που συναντά κανείς μόνο σε χολιγουντιανά road movies. Αφού απολαύσετε τοπίο όπως δεν το έχετε κάνει ποτέ ξανά, το JinCo στα Πέρα ή το Riverland στα Καμπιά μπορούν να σας αποζημιώσουν με εξαιρετικό φαγητό.

Διαβάστε περισσότερα στο WIZ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

X
X