ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Chef’s Choice» - Εμπνευσμένο από τη μπύρα Estrella

Δημιουργημένο από τους Σεφ

Η Estrella Damm σας συστήνει τους ανθρώπους που διαμορφώνουν τη νέα εικόνα της κυπριακής κουζίνας, αλλάζοντας τον γαστρονομικό χάρτη του νησιού μέσα από καινοτόμους και δημιουργικούς τρόπους.

Η μπύρα Estrella πρωτοπορεί ξανά και δίνει την ευκαιρία σε 14 κύπριους σεφ να δημιουργήσουν μοναδικά πιάτα, που συνδυάζονται με την αγαπημένη μπύρα της Βαρκελώνης.

Από τις 25 Νοεμβρίου μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου το ‘’Chef’s Choice’’ εμπλουτίζει τις γαστρονομικές επιλογές γνωστών εστιατορίων της Κύπρου, προσελκύοντας τους λάτρεις του φαγητού να απολαύσουν εξαιρετικά εδέσματα με μια κρύα μπύρα Estrella και καλή παρέα!


Το ‘’Chef’s Choice’’ είναι ένα μοναδικό γαστρονομικό project με τη συμμετοχή 14 επιλεγμένων εστιατορίων της Κύπρου, όπου οι σεφ τους δημιουργούν μοναδικές γευστικές επιλογές με κύριο συστατικό το χοιρινό κρέας.

Μπείτε στο www.chefschoice.com και γνωρίστε τους σεφ, ανακαλύψτε τι τους εμπνέει κατά τη δημιουργία ενός πιάτου και πάνω απ’ όλα ζήστε την εμπειρία του ‘’Chef’s Choice’’!

Estrella Damm

Ο νεαρός ειδικός ζυθοποιός August K. Damm και η σύζυγός του Melanie αποφάσισαν να μεταναστεύσουν από την Αλσατία στη μεσογειακή ακτή. Το 1876 ίδρυσαν το δικό τους ζυθοποιείο και παρήγαγαν μια μπύρα με μεσογειακά συστατικά και χαρακτήρα. Έκτοτε, ακόμα και σήμερα, η Estrella Damm παράγεται με βάση την αυθεντική συνταγή του 1876. Συνεργαζόμαστε στενά με τους ντόπιους παραγωγούς που καλλιεργούν κριθάρι. Διαθέτουμε τη δική μας αποθήκη βύνης πολύ κοντά στα καλλιεργούμενα χωράφια και χρησιμοποιούμε ρύζι για να προσδώσουμε στη μπύρα μια δροσιστική επίγευση και καθαρότερο άρωμα που δεν κυριαρχεί του κριθαριού. Η Estrella παράγεται με 100% φυσικά συστατικά.

 

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

X
X